/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 201.
    +9 -2
    Onur:Türkçe özür dilerim yetişemedim kurtaramadım selini.
    Cengiz:abi hilmi kapıyı açıp kaçmış

    Hepimiz o esnada duyulan silah sesleri ile irkildik.Ben şoku atlatmıştım. Yerdeki tüfeği alıp kapıdan çıktım arkamdan mehmetle cengizde geldi. Beni durdurmaya çalışıyorlardı ama durmaya pek niyetim yoktu.

    Silah seslerinin olduğu kata doğru koşmaya başladım. Cengiz ve mehmet arkamdan gelip beni sakinleştirmeye çalılıyorlardı.Ama onları duymuyor gibiydim. Sonra hilminin yalvarma seslerini duyunca biran durdum.

    Sesler 12 numaradaki evden geliyordu. Duvarlar kan içindeydi. Evin kapısı açıktı ağır adımlarla içeri girdim. Sırtımı duvara vermiş bir şekilde ilerliyordum. Bulundukları odaya geldiğimde durdum ve beni göremiyecekleri ama benim onları görebileceğim bir yere geçtim.

    Hilmi ortada diz çökmüş bir şekilde duruyordu. Etrafındada 5 tane maskeli adam vardı. Hilmi sürekli beni öldürmeyin diye yalvarıyordu. Diğer adamlar gülüyor hilmiyle dalga geçiyorlar hatta arada tekmeliyorlardı.

    O esnada mehmetle cengizde yanıma doğru yaklaşınca onlarada dur işareti yaptım.

    Hilminin bugün öleceği kesindi,ama onu onlar değil ben öldürmeliydim. Elimdeki tüfeği alıp odaya doğru hızlı adımlarla yürüdüm. Hilmiyi sırtından vurdum yere yığıldı ardında sağ taraftaki adamın kafasına sıktım. Diğer adamlar fırsat bulamadan mehmetle cengizde odaya dalmış 2 adamın üstüne atlamışlardı.

    Maskeli adamlar olayın şokundayken ben bir tane adamı bacağından vurdum.O esnada mehmet 5. Adam tarafından vuruldu. Cengiz ise üstüne atladığı adamı çoktan boğarak öldürmüştü. Mehmetten kurtulan adam hemen cengizim üstüne atladı. Cebindeki bıçağı cengize sapladı. Bende o esnada 5. Adamı vurdum.
    ···
    1. 1.
      +3
      Cod 4 modern warfare
      ···
    2. 2.
      0
      Amk herkes birbirine giriyor teksasmı lan ora
      ···
   tümünü göster