/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 351.
    +9
    neden gitmedin, seni korkak diyorsunuz belkide. Bilmiyorum neden gitmedim. Neden burdaydım,son 12 saat içinde neler yaşadım neden yaşadım onu bile bilmiyorum. Neden burdayım bu adamlar kim ne istiyorlar onuda bilmiyorum.tek bildiğim bir korkak gibi orda durup beklediğim.

    Silah sesleri çok uzaktan geliyordu 3 el silah sesi duydum. Onur-Melis-Emre
    hepsi için birer tane.

    Silah seslerinden sonra 1-2 saat daha orda bekledim. Ortamın güvenli olduğundan emin olunca çıktım bazanın altında. Cengizle mehmetin cesetlerini gördüm. ikisininde kafasına birer mermi sıkmışlardı.iki kardeş yan yana can vermişlerdi.

    O insana, insanlığını sorgulatan görüntüye daha fazla dayanamadım ve evden çıktım. ağır adımlarla asansöre yöneldim. Duvarlar kanlar içindeydi. Arada sırada çığlık sesleri geliyordu. Asansörü çağırıp gelmesini beklerken biryerde saklandım.. kısa bir süre içinde geldi. yavaşça bindim ve -3'e bastım.

    Kata geldiğimde sığınağın kapısı açıktı. Yavaş yavaş içeri girdim.

    Sığınağın içi kan gölüne dönmüş. heryer incin haldeydi. Konserve kutuları dağılmış haldeydi.Çoğunu almışlardı. Onur emre'nin cesedleri yan yanaydı. Melis hala canlıydı tecavüz edilmişti. Sanırım defalarca.Üstü başı yırtıktı. Sadece nefes alıyor ve biryere bakıyordu. Beni görünce ağlamaya başladı. Selin'i gösterdi. Onunda kıyafetleri yırtık pırık bir biçimdeydi. Karımın ölü cesedine tecavüz etmişlerdi.
    ···
    1. 1.
      0
      Vay huur evlatlari vay, dibina saksafon soktuklarim
      ···
   tümünü göster