/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +2
    Evet 3. Dünya savaşı. En büyük savaş. En büyük silahların ve güçlerin
    savaşçağı savaş. insan oğlunun yapabileceği son teklonoji. Silahların ,makinelerin, robotların savaşıdır bu. Bu savaş insan oğluna çok şeye mâl oldu. Ülkelere, kanlara,canlara,ve o an a kadar yapılmış. Bütün teklonojiye. Herşeyin yok olduğu savaştı o.

    Hikayenin başrolü Kısa tanıtım

    3. Dünya savaşı. Bundan yaklaşık, yarım asır sonra olacak bir savaştır. Kitapta yaklaşık çeyrek asır sonra doğan bir çocuğun hayatıdır. 3. Dünya savaşını yaşayan bir karakterdir. Bu karakterin adı Hamza'dır.

    Dünyanın durumu

    Şuanda en yaygın olan din hristiyanlık dini. Nüfus olarak çok azalmıştı. Nüfus gücünü kaybetmesine rağmen çok yüksek düzeyde silahlara. Alete sahiptir. Güçlü bir dindir. Yahudilik şimdi az nüfuslu olan bir din. O zamanda az. Hemde çok az. Ama çok güçlüdür. Nüfusu milyar değilde birkaç milyon iken bile çok güçlülerdir.. Müslümanlar sömürülmüş bir dindir. Yok olmaya mahkum devletler. Petrollerin sahibi. Dünyanın en güzel şehri olan istanbulun sahibi.

    Müslümanların durumu

    Müslümanlar yok olmaya mahkum olsada, Hiç pes etmeyen dindir. Dünyanın en güzel şehri istanbulun sahibi olan müslümanlar da gelişmekte olan ülkeler ve sömürülen ülkeler vardır. Her zaman düşmanımız olan hristiyanlar ve yahudiler çok işkenceler eziyetler yapmıştır. Tek kale olarak belirlenen Türkiye dünya gücüdür. Silahları kendi üretir ve çok iyidir. Yıllarca yok edilmeye çalışılan Türkiye artık dünya gücü olmuştur.

    Dünyanın teklonojisi

    Şimdi uçan arabalar vb. Icat edilmeye çalışırken. O zaman ışın silahları icat edilmeye başlanmıştır. Çeşitli silahlar. Araçlar. Robotlar vb. Çok değişmişti dünya artık. Artık insan gücünden nerdeyse tamamen makine gücüne geçilmiştir.
    Çok büyük bombalar vardır. Kilometrelerce ilerisini patlatacak bombalar. Kimyasal ilaçlar vb. Kutup diye birşey kalmamıştı. Nesilleri neredeyse tükenmiş olan. Kutupayıları penguenler vb. Özel soğutulmuş mekanlarda tutuluyor.
    Evet işte yaşamak istenmeyecek bir dünya..

    rezlerleri alalım arkadaşlar şukuları esirgemeyelim. güzel bir hikaye olucak teşekkürler.
    ···
   tümünü göster