/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +56 -1
    Hemen uyguluyorum ama önce kendime bodrumu olan bi ev almalıyım
    ···
    1. 1.
      +27 -1
      olm çok iyi lan. inş olur öyle bişiy *

      öncelikle, seninki başlangıç seviyesi için geçerli. ben üç seviye daha yazıcam.

      seviye 2: eski asker

      yazıyorum.

      1-) yağma:
      eğer ordu ve emniyet dağılmışsa tekrar toplayamaz, ülke bitmiş demektir. toplasa da gelip sizi cezaevine atmaz. rahat olun. yani demek istediğim, bu bir iç savaş. savaşın. yogarıdagı önlemleri aldıktan sonra gidip savaşın. yani, sonsuza kadar kendinizi eve kapatıp bekleyecek değilsiniz. illaki o evin ya da sizin başınıza bir şey gelecek. illa ki her durumun daha da kötüsü olacak. geceleri simsiyah bir kıyafet giyip, kalan yerlerinizi kokusuz bir şeyle siyaha boyayıp (göz kapakları dahil) atın kendinizi dışarı. siyahta bir güneş gözlüğünüz olsun. ışıklardan kaçarak gölgelerde yürümeyi, dışarıda gezmeyi öğrenin. tecrübe edinin. kendinizi riske atmadan market gibi yerleri yağmalayın. ya da komşularınızla ufaktan iletişime geçin. ama sadece iletişim. ya bir şekilde savunma hattı oluşturun, ya da uyuşmuyorsanız tongaya getirip pusu atıp yağmalayın.
      edit: burada tereddüt eden olabilir. evet çeşitli akıl oyunlarıyla kendinizi riske atmadan komşularınızı dışarı çıkarın, öldürün ve evi yağmalayın. evin içine tuzak kurmuş olabilirler. kısaca yazayım, evin içine ne tak yedikleri belli değil. onlar orada avantajlı konumda. hiç bir tak yapamıyorsanız bir şekilde onların dairesinin içine gaz atın ya da yangın çıkarmayacak kadar ateş. eğer ayrı bir apartmansa evlerini yakın. merak etmeyin şehirde yangın sıçramaz, her yer beton. yakın evlerini. bırakın dışarı çıksınlar gebermek üzere bir şekilde ve kolayca pusu atın onlara. erzaklarını ele geçiremeyebilirsiniz bu yöntemle. ama en azından onları yok edersiniz ki güven de olmak için. ev de yandığından dolayı harabeye döner ve düşmanlara orası yağmalanmış görüntüsü verir. düşman ya oraya uğramaz zaten yağmalamışlar diye, ya da ciddiyetsiz ve dikkatsiz bir şekilde göz atıp gider.

      2-) örgütlenme.

      dediğim gibi, komşularınızla uyuşabildiyseniz birbirinizi eğitin. çeşitli şekillerde haberleşme sistemleri kurun. ilkel ya da telsiz benzeri aletler, farketmez. ancak aletlere asla tam güvenmeyin. dikkatli olun. çeşitli planlar, programlar. ani baskın dahilinde ne yapılması gerektiğini konuşun ve örgütlü bir şekilde pusuya karşılık verin. kalabalıksanız evinizde yakalanmak daha kötüdür. çeşitli kamufle yöntemleri ile gizlenerek devriyeye çıkın ve düşmanı daha geriden yakalayın. açık havada olmak daha iyidir. istediğiniz kadar kaçar saklanır vurursunuz. tabii yetenekli ya da eğitimliyseniz.

      3-) savunma

      her yere tuzaklar, barikatlar kurun. ama mümkün mertebe kamufle edin. bunların hepsini çok sayıda insanın yaşadığı ve hepsinin örgütlendiğini kabul ederek yazıyorum. her ihtimali değerlendirin. karşı taraf tankla bile gelebilir. düşmana karşı göğüs göğüse mücadele edicekmiş gibi hazırlanmayın. her türlü huur çocukluğunu yapın. 1 kişiye karşı 100 kişi de gitseniz arkasından vurun, risk almayın. counter değil bu, 1 canınız var. bakarsınız lavuk canlı bombadır. uzak durun.

      4-) çatışma - temas

      sürekli gizlenerek atın. daima çapraz ateşe alın. biri ateş edip kaçtığında, düşman ona doğru ateş ederken öbürü bir anda çaprazında bitsin ve indirsin hedefi. diğer düşman ona sıkmaya başlayacaktır. kaçan dönsün ve işini bitirsin. örgütlenin. telsiz önemli. ancak kodlarla konuşun. düşmanın arkasından dolaşın. işi erkekliğe vurmayın. acımayın. yok edin.

      5-) tahliye.

      kendinizin ve yağmalayarak kendinizin olan tüm kaynakları tek bir yere yığmayın. dediğim gibi, tanklarla da gelebilirler. bir tahliye planınız olsun. yollara, araçlara, sağlara sollara silah ve erzak depolayın fazladan bulursanız. tahliye planının sürekli tatbikatını yapın. en güzel tahliye yöntemi erken tahliyedir. gözcüleriniz olsun. tüneller kazın. tünellerin başlangıcını tuzaklayın. eğer düşmanla çatışarak kaçarsanız bir anda ortadan buharlaştığınızı kabul edemezler ve tünelleri akıl ederler. her ne kadar tuzaklayıp içine girdikten sonra girişi yok etseniz de nereye çıkabileceğini araştırıp bulurlar. ancak gözcüleriniz sayesinde onlar daha gelmeden tahliye olursanız terkedilmiş görüntüsü verebilirsiniz. oradan uzaklaşabilir, tünellerde bekleyip gitmelerini gözleyebilir, ya da evin içine yağma yapmak için girdiğinde bir anda arkasında bitebilirsiniz. yetenekliyseniz tank ve zırhlı araç kazanmış olursunuz. bunlar biraz fantastik geliyor ancak bazı insanların konu hakkında doğuştan yeteneği var. onlar için gayet uygulanabilir.
      Tümünü Göster
      ···
      1. 1.
        0
        Asal polatla alakan var mı
        ···
      2. 2.
        0
        The Walking Dead okur gibi oldum
        ···
    2. 2.
      +15
      seviye 3: pgibopatlar

      açıklama: ya eğitimli olmanız gerekir, ya da tam bir pgibopat.

      1-) yok et

      karşınıza çıkan herşeyi ve herkesi yok edin. sadece siz varsınız. acımayın. her yeri yağmalayın. her yeri yakıp yıkın. amaç oraya geriden bakıldığında terk edilmiş ve önceden yağmalanmış görüntüsü vermek. evet, bu kadar. bunu yaptıysanız ve etrafa insan cesetlerini sıraladıysanız düşman daha önceden oraya uğrandığını kabul edecek ve yaklaşmayacaktır. kaldı ki arkadaşın dediği gibi barikatlar marikatlar kurarak tek başınıza savunma yapamazsınız. tam aksine dışarıdan harabeye çevirirseniz o zaman düşman pek bulaşmaz. bu kadar.

      onun haricinde yukarıdakiler yine geçerli. tahliye noktalarınız planlarınız ve kaynaklarınızı oluşturun. silahınız bol olsun. eski karakollardan çekinmeyin içeri girin araştırın ama tuzaklara dikkat edin. bulduğunuz her materyali kullanın. mümkünse aşık olmayın ve çocuk yapmayın. zayıf düşmeyin. kalabalık yerlerden uzak durun. dağda bayırda yaşayabilmek için tecrübe kazanmaya çalışın. gölgelere gizlenin. gündüz uyuyup gece hareket edin.
      ···
      1. 1.
        +11
        Hadi bitirelim şu işi
        ···
      2. 2.
        +2
        acayip gaza geldim beyler hemen internetten bıçak sipariş ettim
        ···
    3. 3.
      +16
      seviye 4: jandarma özel harekat - polis özel harekat - sat - sas - ökk vb tim mensupları:

      siz ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. tanrı kimseyi karşınıza çıkartmasın.
      ···
    4. 4.
      0
      panpa sen naptın. baya beğendim seviye 2 , 3, 4 diye sıralamışsın. ama bunları yapmak için baya eğitimli olmak lazım. biz anca saklanırız
      ···
    5. 5.
      +13
      alakası yok. dediğim gibi bazı insanlar bunu yapacak potansiyele ve yeteneğe doğuştan sahip olarak geliyor. maalesef ego tatmin ediyor gibi olacak ancak ben de bunlardan biriyim. onun haricinde mesleğim de buna yatkın (boşuna yazmayın amk ifşa etmeyecem)

      kaldı ki, eğer gerçekten soğukkanlı ve pgibopatsanız işiniz kolay.

      diiingg doongg. kim o?
      yan komşunuz, size biraz erzak vermek istiyorum kapıyı açtığı anda bıçağı sok boğazına. bu şekilde tek tek her yeri dolaş. mesela bir köyde yaşadığımızı farz edelim. kimse burnunu çıkarmayacak zaten kimse görmez. kaldı ki köy yerinde gizlice bahçeye atlayıp bir şekilde içeri sızarak gece herkesi bıçaktan geçirebilirsin. açmazlarsa güvenlerini kazan. tamam, iyiliğiniz içindi. erzağı kapının önüne bıraktım ve uzaklaşıyorum. tabii bu noktada patlayıcı yapma yeteneğine sahip olmanız gerekiyor ancak yine de bir şekilde tuzaklayabilirsiniz. gider gibi yapıp bekleyebilirsiniz. ya da başka şekilde onları dışarı çıkarabilirsiniz.

      sonra işe yarar ne varsa al ve bir yerlere güvenli bir şekilde göm ama asla hepsini aynı ya da yakın yerlere gömme. kimsenin tahmin edemeyeceği ama ulaşacağın kolay yerler olsun.

      cesetleri etrafa saç, evleri yak. bilerek bir kaç tanesini yakmadan hafif hurda haline getir. onlardan birinin içine gir ve mesken edin. ancak yeterli tecrübeyi edininceye kadar kal. sonra komşu köye git :D :D :D :D

      dolabımda ayakkabı pantolon ve tişört - kazak olarak her zaman düz siyah bir şeyler vardır. kar maskem de var, siyah güneş gözlüğüm de ve kamuflaj boyam da.eldiven falan da tabii. kısacası herşey, bıçağım bile simsiyah. üstünde marka cart curt gibi şeyler yazarsa mutlaka siyah ojeyle kapatırım. ayakkabı boyası kullanmamamın sebebi koku yapması. evin içinde o kokuyla birisinden saklanamazsın. arazide de olsan olmaz. kamuflaj boyasını internetten getirtebilirsiniz. gündüzleri de suyu toprağa döküp biraz oynayıp lapa haline getirip yüzünüze sürün ve sonra bir bezle silin. bu fazlalıkların alınmasını ve yüzünüze de iyice sıvanmasını sağlayacak. bildiğiniz çamur. doğada her türlü böcek ve haşereden korur. aynı zamanda kamuflaj sağlar.

      bir çift eskimiş botumun altına bulaşık süngerlerini ters bir şekilde çaktım. botun topukları yaklaşık 3 cm. çivilerin dışarı çıkan kısmını kestim ve üstüne iki kat ayakkabı astarı koydum. bayağı uğraştırdı. aslında bunu hobi olarak yaptım. bu süngerler giydiğin zaman çıt çıkarmamanı sağlıyor. vakti olan denesin görsün. her yerini iyice kaplayın. isterseniz süngeri yandan ikiye bölün fazla yüksek olabilir. bu avantaj da getirebilir dezavantajda. ayrıca arazide de sesi %90 kesiyor. full çakıl taşlarının olduğu bir yerde yürüdüm. taşlar süngere gömülüyor ve sünger taşın şeklini alıyor. sadece ağırlığımdan dolayı ince bir gırk sesi geliyor. o da en fazla 3-4 metre etrafa yayılır. onu da fark edebilenin kulağını gibeyim. başka taktik ister misin? başlık açtım ama giblenmedi kapattım.

      not: beyaz pamuklu atleti ters giyin. yani içini dışına çıkarın. böcekler gelmez. bunu özel harekatçılar bilir. bir de 90 larda doğu ve güneydoğuda askerlik yapmış olanların bir bölümü. özel harekatçı dememin sebebi doğa için ayrı bir eğitim almaları. babam şırnak silopide askerlik yapmış. hala beyaz pamuklu atlet giyer ve ters giyer *
      Tümünü Göster
      ···
      1. 1.
        +1
        Sonra bakarım
        ···
      2. 2.
        0
        Daha yararlı pnpa sanada şuku
        ···
      3. 3.
        0
        Ula amk dunya savasi z gibi
        ···
      4. 4.
        0
        sayende aydınlandım aq bizim komşulardan da senin gibiler çıkarsa ne yapıcaz lan komşularımdan korkar oldum
        ···
      5. diğerleri 2
    6. 6.
      0
      Pnp güzel yararlı yazdıkların aslında birçogumuzun yapması gereken şeyler ne zaman ne olur ne olmaz bilemiyoruz verdim şukularını eline sağlık
      ···
    7. 7.
      0
      Dalyar abi eline sağlık.
      ···
    8. 8.
      0
      Dalyan bey bu taktikler le zombi istilasindada hayatta kalabiliriz teşekkürler
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster