/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +52 -2
    açıklıyorum. Tek sebebi sadece para para para...
    üye alımları serkanın ebesinin amı kadar açılmadan önce şu andaki yazar sayısından kat ve kat az yazar mevcuttu. dolayısıyla entry sayısıda o derece düşüktü ama kalite vardı , sıcak bir ortam vardı. istatistiklerden bakabilirsiniz 7delikli gibi tanınmış veya tanınmamış binlerce soytarı tarafından yüzbinlerce entry giriliyo bir günde ve dolayısıyla en az o kadar tıklanma mevcut , üye olmayanları saymıyorum bile. Sayfanın orasından burasından çıkan reklamlarla paranın dıbına koyuyolar. Youtebede bile 100 bin izlenmeden adam 50-100 bin arası ganimet zütürüyosa düşünün artık. Para basıyor sözlük para serkan mala vursun sizde burda yengeme çaktım kuzenime taktım amcama sakso çektim hikayelerinden osbir çekin.

    edit: Üyelerin suçu yok , imam ossurursa cemaat napsın. Cemaat sıçar hatta. Serkan sığırı açmış sözlüğü girer tabi adamlar, velet demiyorum çünkü eskiden beri veletler mevcuttu sözlükte ama kaliteli veletlerdi, anaya düz gitmek silik sebebiydi, şimdi silik atmaya kalksan sözlükte adam kalmaz. Kaliteli yazarlar azınlıkta ondan kaybediyorlar. Kalitesizler mutluysa yapacak bişey yok.

    edit2: modlar zaten ayrı bi huur çocuğu olmuş , premdeki kene panpamın dediği gibi adamlar canı sıkılınca silik atıyo , ellerinde bi yetki var onuda kötüye kullanıyor pekekentler, madem bura özgür bi ortam sebebi ne yani , tek zevkleri osbir çekmek ve silik atmak, yazıklar olsun.

    edit3: önüncü olmamla alay eden bazı sığırlar var , onlar mevzuyu ya anlamamış yada okumamış. sadece zütümle gülüyorum onlara, kalitesiz yazar demiştim ama bunlar ötesi sığır, yanılmadığıma sevindim.

    edit4:modlarım canlarım bi el atında trende balıklama dalış yapalım.
    ···
   tümünü göster