/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +1
    PART7
    Pakize teyze yengemin emanetini bize verecekti fakat onunda iletilmesi gereken bir emaneti olduğunu söyledi. iki köy ötede yaşlı bir ninenin olduğunu ve buna gerçekten çok ihtiyacı olduğunu filan söyledi. Bir an önce bu köyden kurtulmak istiyordum bu yüzden kabul edip hemen zütürüp vereceğimi söyledim. Şimdi yola çıkacağımı ve kutuyu getirmesini söyledim. Bir gün daha fazla kalıp rüyaların devam etmesini istemiyordum. Kutuyu vermeden önce de rüyalarımı anlatmak üzere bu köyün camisine gitme planım vardı. Pakize teyze odasına doğru yürüdü. Aradan fazla bir zaman geçmemişti ve elinde bir kutuyla geri döndü. Emanetinin bu kutuda olduğunu ve bunuda iki köy ötedeki sevim nineye zütürmem gerektiğini söyledim. içimden inşallah sevim ninenide iletilecek bir emaneti yoktur diyerek kutuyu aldım. Evden çıktım ve arabaya doğru yürümeye başladım. Bu sırada pencereden yine o çocuk bana bakıyordu. Ama bu sefer değişikti. Birden arkadan birisi çocuğu içeriye çekti ve ardından çocuğun çığlıklarını duymaya başladım. köy bomboştu bir allah kulu yoktu. Hemen çocuğu kurtarmak için eve doğru koştum tam evin kapısının önüne gelmişken çocuk tekrar pencerede belirdi ve bu sefer yine o yüz ifadesi ve alaycı kahkahasıyla beni karşıladı. işte buna sinirlenmiştim kapıyı yumrukladım ve bir süre sonra uykulu bir şekilde kızgın yüz ifadesi ve yüz hatları korkunç bir adam kapıyı açtı. bininize sahip olun elimde kalır! amk köyünde bir tane düzgün adam yokmu lan! diye bağırdım. Adam hiç istifini bozmadan Az kaldı ademoğlu ! dedi sadece imalı sözcüklerle. Ardından da kapıyı kapattı. Arkamı döndüm ve bu köyden bir an önce gibtirip gitmek için arabama doğru yürümeye başladım. Bu çocuk her kimse gerçekten çok zekiydi çünkü her fırsatta benimle kolayca dalga geçebiliyordu. Ama artık buna bir son vermem gerekiyordu. Pgibolojim iyiden iyiye bozulmaya başlamıştı. Arabanın yanına geldiğimde camları hafif buz tutmuştu. içi ise çok soğuktu. Biraz üşüdüm ve ellerimi ağzıma yaklaştırarak ısıtmaya çalıştım. Ardından kontağı çalıştırdım ve kutuyu yan koltuğa koydum. Köye geldiğim yola doğru sürmeye başladım. Köyün girişine zor da olsa gelebilmiştim ve hala bir insana rastlamamıştım beni ürküten şeyde buydu işte. Aklıma yaşlı amcanın dedikleri geldi. Sabah kimsenin olmayıp akşam herkesin sokaklara dökülmesi amcanın söylediklerini destekliyordu burası cinnilerin köyü olabilirdi. Köyün girişine geldiğimde bu köye ilk gelirken yolu sorduğum çobanın sürüsü yine önümden geçiyordu ama bu sefer başında başka birisi vardı. Sonunda bir insana rastlamıştım ve Camii nin nerede olduğunu sormak için yanına yanaştım ve konuşmaya başladık. ( Ç: çoban- B:ben )
    B: selamın aleyküm
    Ç: Aleyküm selam yeğenim
    B: dayı bu köyün camisi ne tarafta acaba ?
    Ç: Bu köyde ne camisi yeğenim bu köyde cami filan yok.
    B: Nasıl yani dayı şimdi koskoca köyde cami yokmu ?
    Ç: Bir bu köyde bir de 2 köy ötede ademoğlu yaşamaz yeğenim şerli varlıkların köyleridir oralar. Müslüman olmadıkları için camileri de yok.
    B: Dayı bu sürünün başında geçen gece sen yoktun hayırdır ?
    Ç: yeğenim son birkaç gündür şerli varlıklar benim sürümü alıp köy köy dolaştırıp getirip yerine koyuyorlar gece gidip bakıyorum ki hayvanlar nefes nefese kalmış koyunlar zaten kendileri bu tarafa geliyor alıştıkları için en getirmiyorum şimdi de sürünün önünü alamıyorum ki diğer tarafa çeviriyim.
    B: Anladım dayı kolay gelsin sana
    Ç: sağol yeğenim
    işte şimdi gerçekten korkmaya başlamıştım. Köyde camii yoktu ve gerçekten bu sefer köyde cinnilerin yaşadığına inanmıştım. Bu emaneti vermem lazımda çünkü annem hala o köydeydi. Bir an önce buralardan kurtulmak için arabayı sürmeye başladım ve yaklaşık 15-20 dakikalık bir yolculuktan sonra sevim ninenin köyüne vardım. Manzara yine aynıydı 10-15 ev ve dikkat ettim bu köydede camii yoktu. Tedirgindim ama köy meydanına doğru arabayı sürdüm. Kimse yoktu ortalıkta. Arabayı köyün girişine parkettikten sonra arabadan indim ve etrafı izledim. ilk evin kapısını çaldım dışarıya yaşlı bir adam çıktı yüzüme bakıyordu ben sadece sevim nine diyebildim eliyle çaprazda kalan evi gösterdi ve kapıyı kapattı. Arabadan kutuyu alarak sevim yengenin evine doğru yürümeye başladım. Kapının önüne geldim ve birazda korkarak kapıya tıklattık fakat kapıya tıklattığımda farketmiştim ki kapı açıktı. Kapıyı biraz daha iterek içeriye girdim.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Vay anasını anlat anlat
      ···
    2. 2.
      -1
      Hadi olm amk yarım yılda 1 part atamiyon oç
      ···
   tümünü göster