/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +65 -7
    Telefonumun alarm sesiyle yeni bir güne uyandım. Esneyerek yavaşça yatakta doğruldum ve telefonuma baktım.
    “5 yeni mesaj, 1 cevapsız arama”
    Mesajlar whatsapp grubundandı. Tahmin ettiğim gibi, kim bana mesaj atar ki?
    Cevapsız arama babamdandı, onu geri aradım. Meşgule atıp kendisi aradı, klagib Türk babası işte (:
    “Köye gideceğiz oğlum, saat 1’de hazır ol almaya geleceğim.”
    Tamam baba diyip kapattım. Telefonumun saatin 11:39 olduğunu söylüyordu. Dün gece 3’te yatmıştım, geç yatıp geç kalkmayı seven biriyimdir.
    Mutfağa gidip kahvaltımı yaptım ve gardırobumdan birkaç parça kıyafet alıp bavuluma yerleştirdim. Köyde anneannem ve dedemle beraber kalacaktık, 6 yaşına kadar köyde kalmış daha sonra babamın tayininin çıkmasıyla şehre taşınmıştık. Her neyse bavulumu da hazırladığımda saat 12:20’ydi. Telefonumla oyalanırken babamın gelmesini beklemeye başladım. Bekleme işi uzun sürmedi, babam yarım saat sonra zile bastı. Telefonu cebime koydum ve bavulu elime alıp kapıya yöneldim.
    Evden dışarı çıkıp babamla beraber arabaya yürüdüm. Babamın arabası şahin modeldi. Arkaya annemin yanına bindim ve yolculuk başladı.
    Sıcak bir sohbetle geçen 3 saatin ardından köye vardık. 30 hanelik, şirin bir köydü. Bir cami, bir kıraathane ve bir tane de okul vardı köyde.
    10 dakikalık bir sürüşün ardından nihayet dedemlerin evine ulaştık. 2 katlı, bahçeli ahşap bir evdi. Tuvaleti bahçesindeydi, alt katta mutfak, banyo ve oturma odası; üst katta ise dedemlerin yatak odası ve kullanılmayan bir oda, kiler ve balkon vardı.
    Kapıya vurduk ve anneannem kapıyı açtı. Bizi görünce hoşgeldiniz deyip önce bana ardından da annem ve babama sarıldı. Aşağıdaki konuşmaları duyan dedem de yanımıza geldi.
    El öpme ve sarılma merasiminden sonra hep beraber içeri girdik.

    Elimden geldiğince seri olarak atmaya çalışacağım, umarım beğenirsiniz.
    ···
   tümünü göster