/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +33 -2
    Alt kattaki oturma odasına geçtik. Eskimiş bir 3’lü koltuğun karşısında siyah beyaz tüplü televizyon, ve bahçeye bakan camın kenarında da bir tane çekyat vardı. Odanın içindeki kapılardan birisi ufak bir mutfağa diğeri ise banyoya açılıyordu. Mutfaktan bahsetmek gerekirse, uzun ancak dar bir mutfaktı(koridor gibi düşünebilirsiniz), yan yana 2 kişinin geçemeyeceği genişlikteydi. Banyo ise bir kurna ve 2 tabureden oluşuyordu.
    Yolculuk beni yormuştu, kendimi televizyonun karşısındaki koltuğa attım. Dedem ve anneannem benim yanıma babam ve annem ise çekyata oturmuşlardı. Yaklaşık 2 saat boyunca havadan sudan konuştuk. Saat 6’ya gelmişti, annem ve anneannem yemek yapmak için mutfağa geçtiler. Dedemin isteği üzerine televizyonu açtım. TGRT Haber’de siyaset haberleri vardı. Dedem MHP’li, babam ise CHP’liydi. Tahmin edebileceğiniz üzere bir siyaset tartışması çıktı. Ben bu konuları hiç sevmem, bu yüzden evi bir gezmek için oturma odasından koridora çıktım. Koridoru kısaca anlatmam gerekirse, oturma odasının kapısından çıktığım zaman sol tarafımda mutfaktan daha geniş olmasına rağmen gene de dar olan bir merdiven ve sağ tarafımda da bahçeye çıkan kapı var.

    Ben sola döndüm ve yukarı çıktım. Balkona çıkmak istiyordum, kilerin önünden geçerken bir tıkırtı duydum. Aşağıdan geldiğini düşünüp umursamadım ve balkona doğru ilerlemeye devam ettim. Kilerin yanında olan yatak odasının önünden de geçip boş olan odaya girdim ve oradan balkona çıktım. Canım sigara istedi ama dedemin kuralları katıydı. Gençken içtiği sigaranın zararını çok görüyordu bu yüzden de beni sigara içmemem için sık sık uyarırdı.
    Telefonla biraz oyalandım, saat 7:30’a yaklaştığında hava yavaş yavaş kararmaya başlamıştı. Karşımda çok güzel bir manzara vardı. Fotoğrafını çekmek için telefonumun kamerasını açtığımda hiç ummadığım bir şey gördüm. Telefonun ön kamerası açıktı ve ekranda bir karaltı görmüştüm. Gözlerimi kırpıp tekrar baktım, karartı yoktu. Odanın ışığını yakıp etrafa bakındım ama hiçbir şey yoktu. Aklım bana oyun oynamıştı ya da ben öyle sanıyordum…
    ···
   tümünü göster