/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +1
    Doktor Kaan ayağıyla hafifçe sandalyesinin karşısına dokunduyordu. Sabit ve kısık sesler genellikle hastaları rahatlatır. Doktor Kaan hakkında çoğu şey sakinleştirir. Yan tarafına ayrılmış kısa kahverengi saçları vardı. Mütevazi bir burnun üzerinde ince ve yuvarlak gözleri vardı. Hastalarına yardım etmeye çalışan sade bir kadındı.
    Yeni hasta karşısında oturuyordu. Birkaç dakika önce tanışmışlardı. Şanssızdı. Hasta kendi adını reddediyordu ve bunu yerine #1477 diye çağırılıyordu. Doktor Kaan boyundaki bu numara yazan dövmelerin önemini anlamıyordu. Ama bugun daha iyi bir yaklaşım yapabileceği birşey planlıyordu.
    Sıcakkanlılıkla Günaydın dedi.
    16. 1477 baktı ve yavaşça gözlerini kırptı. Gözlerinde soğuk mavi bir gölge vardı. Derisi kırmızının tonlarındaydı. Hoş bir yüzü vardı. ince soluk dudaklarından ayrılarak , burnu neredeyse tüm bu özelliklerin içinde eriyordu. Saçları ise kulaklarını kapsayan sarı bir bez gibiydi.
    Doktor Kaan Bugün konuşmanın mümkün olduğunu hissediyor musun diye sordu.
    17. 1477 gülümdedi ve doktor beni mi sordu dedi.
    Gülümsemek normal değildi. Sanki ağzını yüzünden daha büyük göstermeye çalışıyor gibi görünüyordu. Doktor Kaan daha fazla teşvik ediciydi.
    Ben senin doktorunum hatırladın mı ? dedi. Sandalyesine yaslandı ve açık vucut dilini korumaya çalıştı.
    18. 1477 gülümsemeye devam etti. Sen benim doktorum değilsin . Benim doktorum erkek. Doktor iyi bir adam. iyi bir doktor dedi.
    Onun hakkında bana daha fazla şey söyleyebilirmisin ?
    Beni kurtardı. Beni geri getirdi. Mucizeler yarattı dedi.
    Doktor Kaan küçük kağıt parçalarına bazı notlar yazdı. iyi bir doktor. Kağıtlar , onun önceki seansından kelimeler içeriyordu. Peki daha önce bu iyi doktorla tanıştın mı diye sordu .
    19. 1477 biraz sertleştı ve daha fazla hareket etmemem için beni bir gömleğe sıkıştırdı dedi. Soruya cevap vermek istiyordu fakat düşünceleri organize değildi. Bütün bilinci resimlere bağlanıyordu. Doktor onu ilk mahçup etmişti ama doktorun yatıştırıcı sesini hatırlıyordu.
    20. 1477, ilerlemen ile gurur duyuyorum. Çok hızlı bir şekilde çok yol kat ettik. Harikasın.
    21. 1477 ameliyat masasında yatarken anlayabileceği bir şekilde kendi dönüşümünü görmüştü. Yeni gözleri eskisinden daha iyiydi. Aslında tüm vucudu geliştirilmişti. Önceleri zayıf ve inceydi. Ama şuan göçlüydü. Kolları kalın ve göğsü genişti. Yürüyebilir ve otoriteli konuşabilirdi. Daha iyi olduğu bir zamanı hatırlamıyordu.
    Doktor Kaan #1477 nin sert düşündüğünü biliyordu. Ama aklından neler geçtiğini bilmek istiyordu.
    Sessizce Sen yapabilir misin .. diye sordu.
    Neden bağlıyım ? #1477 kafasını yana çevirdi ve Doktor Kaan£e baktı.
    Doktor Kaan kağıda yazarken güvenliğin için dedi. Hasta sonunda etrafında neler olduğunu farkediyordu.
    Burada tehlikeli birşeyler mi var ? #1477 etrafına baktı ve sadece yastıklı bir oda gördü. Sen ? Sen tehlikeli misin ? Göz küresinin içinde şiddetli parmak görüntüleri vardı.
    Doktor Kaan öne doğru eğildi ve Ben tehlikeli değilim. Ya sen ? diye sordu.
    22. 1477 bunun hakkında düşündü. Kafasında şiddet görüntüleri vardı. Kan görebilir ve çığlık duyabilirdi. Eğer bu görüntüler ona aitse emindi. Bazı şeyler hissetmek öfkelenmesini sınırlandırıyordu.
    23. 1477 sakince iyi doktora sor. Serbest bırakılabilir miyim ? dedi.
    Doktor Kaan sabırsızdı. Geçen yaz neler olduğunu hatırlıyor musun ? dedi. Doktor suçlarına gitmek için çok erken olduğunu biliyordu.
    24. 1477 gözlerini kapadı. Uzun saç ve et gördü. Acaba birine zarar mı vermişti. iyi doktor bir başkasına veya kendisinie zarar vermesine izin vermezdi.
    Doktor Kaan sesini yükseltti. Uras , Çocukları hatırlıyor musun ? diye sordu. #1477 seğirerek bu benim adım dedğil dedi.
    O zaman tamam. Küçük kızları hatırlıyor musun ? Doktor Kaan büyük bir risk aldığının farkıydaydı ama sonuçları görmek için merak ediyordu.
    Kızlar ?
    Evet 3 rane. Hiçbiri 10 yaşından büyük değildi. Onlara ne yaptığını hatırlıyor musun ?
    25. 1477 karanlık bir oyun alanı gördü. Kahkaha sesleri duydu. Kıkırdıyorlardı. Tüyleri diken diken oldu. Doktorun söylediğini hatırlıyordu. Ölüm bazen önlenemeyen bir sonuçtur. Boyalı tırnakları hatırladı.
    iyi doktor bana söylemişti dedi.
    iyi doktor burada yok Uras. iyi doktor eylemlerini haklı çıkarmak için uydurduğun bir kişilikti. 3 kızıda kör ettin. Knedi ellerinle gözlerini oydun. Hatılamıyor musun ? Doktor Kaan neredeyse salyasını akıtıyordu.
    26. 1477 tekrar gülümsemeye başladı. Kimsenin gerçek olduğuna inanmayacağını söyledi. Beni neden dünyaya gönderdi. Yarattığı mucizeyi görmek istedi. Doktor Kaan in gözlerine baktı. Ben mucizeyim. Ben mükemmelim dedi.
    Bişeyler olduğunu biliyorum Uras. Sen iyi bir adamdın. Karına neler olduğunu anlatabilir misin ? Doktor Kaan neredeyse nefes nefeseydi. Eğer Uras Shore olabilirse , ünlü bir katil , daha fazla cinayeti itiraf ederek güçlenebilirdi. Sonunda istediği başarıya ulaşabilirdi.
    27. 1477 karısını hatırlayamadı. At kuyruklu bir çocuk ve kısıtlandığını hatırlıyordu. Doktor Kaan'in gözlerine baktı. Pembenin güzel bir tonu var.
    Pardon ? Doktor Kaan odadaki havanın değiştiğini hissetti. Çok ileri gitmişti.
    Tırnakların. Pembe boyalı.
    Doktor Kaan tırnaklarını sabah kızına bpyattığını unutmuştu. Boya uyduruk bir biçimde tırnaklarına yayılmıştı. Oh.
    28. 1477 tekrar düzensiz bir biçimde gülümsüyordu. iyi doktoru gururlandıracağım dedi.
    Uras. Ben.. .
    29. 1477 doktorun sandalyesine hamle yapıp yere düşmeden önce çığlık attı. Koruma hızlıca kapıyı açtı ve #1477 yi Doktor Kaan'ın üzerinde buldu. Koruma #1477 yi çekti ama nereydeyse dehşetin içinde oda kalacaktı.
    Ağzı kanlar içindeydi. Sırıttı. Doktor Kaan in sağ gözünü çıkarmıştı. Doktor çığlıklar içinde yerde yatarken , göz çukurundan kanlar dökülüyordu.
    Elif , Elif. Ben özgürüm sen değilsin. Zırvalıyordu. Teşekkürler doktor. Doktor. iyi doktor.
    30. 1477 ye sakinleşmesi için iğneyle ilaç enjekte edildi. Doktor Kaan hastane personeli tarafından odadan çıkarıldı. Akıl hastanesi alarma geçmişti. Hemşirelerden birisi Doktor Kaan in not defterini aldı. ilk sayfasında kanlar içinde bir soru vardı. Hiç hatırlayacak mı ?
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster