/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 201.
    +8
    Geç geldi kusura bakmayın yeni partlar daha seri gelecek

    Annemin yüzüme kolonya dökmesiyle uyandım. Herkes başıma toplanmıştı, Ne oldu, iyi misin? soruları eşliğinde kafamı kaldırıp iyiyim dedim. Ne olduğunu sorduklarında söyleyip söylememek konusunda kararsız kalmıştım. Başım döndü, halsizlikten sanırım diyerek yalan söyledim.
    Beni kaldırıp koltuğa oturttular. Annem su getirmeye gitti, babam da bir yastık alıp geldi. Suyu içip yastığı başımın altına koydum ve biraz uzandım. Uyuyakalmışım, kalktığımda saat 12’ydi. Annem ve babam çekyatta yatıyordu, dedemler de muhtemelen üst kattaydı. Koltuktan kalkıp oturma odasından çıktım. Merdivenleri çıkarken oldukça uykuluydum, bir an önce yatağa ulaşmak istiyordum. Kilerin önünden geçerken bu kez bir şey olmadı. Odama geçtim ve yatağa girip üstüme ince battaniyemi çektim ve uykuya daldım.

    Gecenin ortasında uykum ayak sesleriyle bölündü. Nereden geldiğini anlamak için kafamı kaldırdığımda gene onu gördüm. Beni görünce gülümseyip kilere girdi. Bu mahluk her neyse ondan korkuyordum ve ne olduğunu öğrenmem gerekiyordu. Odanın kapısını örttüm ve battaniyeyi üstüme çekip gözlerimi kapadım.
    ···
   tümünü göster