/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    0
    Kadın ameliyat odasının zeminine bakıyordu. Zemini kullanıyorlardı. Her bir beyaz fayans mükemmel karelerden oluşuyordu. Fayansların , birisi baktığı zaman sakinleştirici etkisi vardı.

    Gamze yorgundu. Genellikle olduğu gibi gününü yatak odasında ayakta geçirmişti. Alena orta okuldan erken gelmişti. Atıştırmalık yiyecek hazırlayacaktı. Her çarşamba gecesi olduğu gibi kocasının çalışmalarına hemşire olarak eşlik etti.
    5. 1302 onun doktorun karısı ve hemşiresi olduğunu hatırlıyordu. #1302 özellikle , onun doktorun projelerine yardım ettiği zamanlarda eğlenmiyordu. Vucudunun sallandığı her an acı veriyordu.

    Dilek buradan nefret ediyordu. Buradayken konuşmuyordu. Buraya yapışıp kalmıştı.

    Doktor bugün çalışmak için aşağıdakileri numaralardan hangisini seçeceğini düşünüyordu. Bu zaman almıştı. Gamze bir kadın olmasını ümit ediyordu. Kadınlar ızdırap çektiğinde kanını soğutan birşeyler vardı. Geçen hafta ofiste çalışacak kişi için kafa derisinden bir peruk yapmıştı. Barış in kafasını sabit tutup derisini iğneyle tekrar tekrar deldi. Kadın hiç mücadele etmemişti. Daha önce hiç bu aşamaya ulaşamamışlardı.
    Sadece doktorla çalıştığında #1302 gibi mücadele etmişyordu. En yeni prosedürde kalçasından büyük bir deri nakli yapıldı. Birisinin yüzü için deriye ihtiyacı olduğunu söyledi. Soyma işlemi çok acılıydı. Dilek neredeyse bayılacaktı. #1302 her zaman itaatkardı. Ona karşı koymadı.
    Kocası #995 in vucudu ile uğraşırken her zaman sesleri duyuyordu. insanı şaşırtacak derecede güçlü ve uyanık seslerdi. Belki yeni bir projeydi. Tipik sesler sedye sesi ve bir erkeğin ağır vucudunun kalkma sesiydi. Ama bu sefer ağız tıkacına karşı birinin gıcırdama seslerini duyuyordu.

    Fatih iç odanın merdivenlerini çıkarken kadın bir adım geri çekildi. #995 sesli sesli homurdanıyordu. Fatih'i gizli kapıdan geçirip operasyon odasına bıraktılar. Fatih'in üzeri mavi muşamba ile kaplanmış.

    6. 1302 doktordan bir beklentisi var gibi bakıyor. Çünkü onun hastası ve emirlerini bekliyor. Gamze kocasına boş boş bakıyor. Fatih'in olduğu yere giden yoldaki iç odanın kokusu onu tiksindiriyor. Dilek başka bir yerde olduğunu düşünmeye çalışıyor. Doktor bey gülümsemiyor ancak heyecanlı hareket ediyor. Bu, kadınların pekte alışık olmadığı bir şey. "#1302 sana özel bir sürprizim var" #1302 kafasını kaşıyor, "Evet doktor" #995 kimseye fark ettirmeden odadan bir şekilde sıyrılıyor. Çünkü az sonra olacaklara şahit olmak istemediğine emin. Doktor bey #1302'yi Fatih'in ayakucuna yakın bir noktaya doğru itiyor. Kollarını ve bacaklarını naylona sarılmış bedene doğru bakacak şekilde ayarlıyor. Denek boğuşmayı bırakıyor, ve daha fazla oksijen almak için derin derin nefes alıp vermeye başlıyor. Kalbine acayip bir şeyler oluyor. Doktorun ağzı titreyerek üzerinde geziniyor ve üzerindeki naylonu tek seferde alarak altındaki adamı açığa çıkarıyor. Denek bağlı ve ağzı tıkalı durumda. Gözleri kırmızı. Zayıf bir adam ve kaburgaları farklı bir açıda duruyor. Penisinin üzerinde bir çeşit kablolu alet var. Fakat yüzü... Yüzü mükemmel. Mükemmel bir simetrisi var. Ve saçı, o kadar tere rağmen hala güzel. Dilek ağzından küçük bir iniltinin çıkmasına izin veriyor. "Gökdeniz"... Doktor kısık bir sırıtma ile "Artık değil. Onun bundan sonra adı #1470." #1302 ellerini yanlarına koyup kendilerine öğretildiği gibi öfke anında kontrolü sağlamak için yumruk haline getiriyor ve "Size nasıl yardımcı olabilirim Doktor bey" diyor. Dilek aniden bir çığlık atıyor. Bu, onu biraya koyan binler için. Canlarını alan adam bu. Gamze meraklı bir nefret içinde. Doktor ameliyat aletlerinin olduğu yere doğru ilerliyor ve büyükçe bir neşter alıyor. Neşter ellerinde dans ediyor. Ve onu ağzı kapalı olduğu için çığlıkları duyulmayan #1470'e doğrultuyor. "Biliyorsun #1302, son zamanlardaki işlerini gerçekten taktir ediyorum. Operasyon odasındaki varlığın oldukça faydalı."

    7. 1302 cevap vermiyor. Kadınlar neşterin #1470'in yüzünde gezerek bir an önce düşmesi için heyecanlanan doktoru izliyorlar. Doktor huzurlu görünüyor "ilk kesiği atmana izin vereceğim" birden bire Dilek sesini kesiyor. O kadar yıl sonra ilk defa heyecanlı hissediyor. Diğer iki kadın kontrol için çırpınıyorlar ama kollarını tutan Dilek neşteri almaya hazır. Doktor neşteri yavaşça teslim ediyor. "Senden tek bir isteğim var. Ne kadar istesen de onu öldürme." Dilek bilinçli olarak Gökdeniz'in yüzüne doğru yürüyor. Gözleri buluşuyor ancak Gökdeniz'in onu tanımadığını fark ediyor. Bu normal. Çünkü dış görünüşü Gökdeniz'in onu doktora satışından beri oldukça değişti. Ancak gözler aynı gözler. Gökdeniz'in gözleri dik dik bakıyor. Dilek'in duyduğu heyecandan dolayı yüzü morarıyor. Gökdeniz'in bunu görmesiyle titremeye başlaması bir oluyor. Dilek'in dudaklarındaki gülümseme tüm yüzüne dağılıyor. Tek bir pürüzsüz hareketle Dilek Gökdeniz'in yüzünün sol tarafında bir yarık açıyor. Gökdeniz kapalı ağzının altından bir çığlık atıyor ancak yapabileceği hiç bir şey yok. Doktor yetişip elinden Neşteri almaya çalışıyor ancak Dilek bu sefer onu Gökdeniz'in sağ yanağına saplıyor. "#1302 neşteri bana ver." doktorun emredici ve sorgulayıcı bir ses tonu var. Dilek onu dinlemiyor. Hatta Gökdeniz'in dudaklarında üç büyük kegib açıyor. Gökdeniz'in yaralarından kanlar birikip yerlere dökülüyor. Ağlıyor ve bağlandığı ipler karşısında direnmeye çalışıyor. Dilek gülümsemeyi bırakamıyor. Doktor bir adım uzaklaşıyor. Bunun #1302'nin değişmesini bir başka boyutu olduğunu fark ediyor. Dikkatle izliyor. Dilek Gökdeniz'in yüzüne biraz daha yaklaşıyor. Kanlı yüzünü bir avcunun içine alıp başlıyor burnunu testereyle kesmeye. Kan boğazından aşağı dolup solumasında sıkıntıya yol açıyor. Dilek'in burnunu kesmesi birkaç dakikasını alıyor. Ve burnu yere çöp gibi fırlatıyor. Yaptığı işe bir bakış atıyor. Gökdeniz'in yüzü tanınamaz halde. Gökdeniz'in yüzü tanınamaz halde. Şokta, bilinci var ile yok arasında ve soluma yeteneğini kaybediyor. Ama bir rahatlık dalgası onu sarıyor. Hayatında ilk defa huzur içinde hissediyor.

    8. 1302 kontrolü tekrar ele alıp neşteri Gökdeniz'in göğsüne daldırıyor. Doktora itaatsizliği yüzünden dehşete kapılmış bir şekilde dönüyor ve, "Çok üzgünüm doktor" diyebiliyor. Doktor neşter kapıyor ve #1302'ye dönüp "Yeter. Soluk yolunu temizleyeceğiz yoksa solunum yetmezliğinden ölebilir." "Ve eğer ölürse, onun üzerinde bir daha çalışamayız." Gamze kocasına daha önce hiç bu kadar yakın hissetmemişti. #1302 ise tekinsiz. Vücutlarında bir boşluk var. Ve ikiside biliyor ki, Dilek artık onlarla birlikte değil.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster