/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 376.
    +12
    Uzun bir yürüyüşün daha ardından kadının evine daha doğrusu evinin olduğu tepeye ulaştık. Bir tepenin üstündeydi ev. Patika yoldan tepeyi çıktık ve artık ev karşımızdaydı. Tek katlı ve ahşaptı. Kapıya yaklaştım ve bir kez tıklandığımda siyah bir kedi kapının yanındaki camdan bakıyordu. Ben tıklar tıklamaz kaçtı ve birkaç dakika sonrasında kapı açıldı.
    1:50 boylarında siyah saçlı, buruşuk tenli, uzun burunlu bir kadındı kapıyı açan. Bana bakıp ince bir sesle ne var diye sordu. Konuşmak istiyorum dedim. Ne konuşmak istiyorsun diye sorduğunda hırslı bir adam güç için cinlerle anlaşma yapmıştı, hatırlıyor musun dedim.
    Bundan sana ne dedi, o benim amcamdı ve anlaşmanın şartlarını öğrenmek istiyorum dediğimde gözleri değişti. Göz bebekleri kedi gibi ve gözünün beyaz kısmı da sarı olmuştu. O gözlerle bana bakıp gidin burdan diye bağırdı. Gidin ve bir daha asla gelmeyin!

    Öğrenmek istiyorum dedim lütfen söyle bana. Öğrenmek mi istiyorsun gel buraya seni küçük aptal deyip beni içeri çekti. Dedeme baktığımda 3-4 tane varlık onu tutuyordu.
    ···
   tümünü göster