/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +11
    Kitabın kapağını yavaşça açtığımda etrafa yayılan kötü enerjiyi hissedebiliyordum. ilk sayfasında arapça yazılar vardı, sayfaları karıştırmaya başladım. Bir sürü garip şekil ve yazıyla doluydu. Bir sayfada durdum. Bu sayfadakiler arap alfabesiyle değil latin alfabesiyle yazılmıştı. Ne olduğunu anlamak için okumaya başladım. Okumam bittiğinde kafamı kaldırdım ve karşımda gördüklerim az kalsın kalp krizi geçirmeme sebep oluyordu.

    Karşımda 2 tane varlık vardı. Birisi 110 santim boylarında yeşil gözlü, sivri ve yapışık kulaklı, kel ve mavi tenliydi. Diğeri ise 150 santim boylarında siyah gözlü, kepçe kulaklı, yeşil saçlı, ve gri tenliydi.

    Gri tenli olan kalın bir ses tonuyla "Emredin!" dedi. Dilim tutulmuştu, konuşamıyordum. Gri tenli olan tekrar aynı şeyi söyledi. Zar zor şu soruyu sorabildim:
    Neden buradasınız?

    Mavi tenli diğerinin aksine tiz bir ses tonuyla bizi buraya sen çağırdın dedi. Okuduğum şey onları çağırmıştı. Kitabı açmamalıydım ancak artık çok geçti. isteyerek olmadı dedim. Yeşilli gülümseyerek istediğiniz bir şey var mı diye sorduğunda gitmenizi istiyorum dedim. Aynı anda emredersiniz deyip kayboldular.

    Olaylara yavaştan giriyoruz panpalar korku başlasın
    ···
    1. 1.
      +1
      Oha harika la
      ···
   tümünü göster