/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +159 -2
    Yerle gök arasında,bir kutsal kapı varmış,
    Çift başlı büyük kartal,bu kapıyı tutarmış.


    Gök -Tanrı kültü, binlerce yılın sırrını bünyesinde saklar. Onbinlerce yıl önce Amerika Kıtasında ve Mısırda yaşanan, daha sonra da büyük bir sır olarak saklanan olayların bir benzerinin de,Orta Asyada yaşanmış olduğunu gösteren belgeleri islamiyet öncesi Eski Türk külütründe buluyoruz. islamiyet öncesi Türk Kültür izlerinin en önemli özellikleri Eski Türk Mitolojisinde yer alır...

    Evet panpalarım bu başlık altında Ergenekon u anlatacağım .Fakat bu bir efsane değil, gerçeklerin sır ile saklanmasıdır. Yıllardır yanlış yorumlanan ve bir efsaneden öteye gidemeyen bu sırrı size açıklayacağım. Sizce o Gök-Kurt sadece bir kurt mu?Yoksa haberci olarak gelen bir varlık mı? Ağzından ateşler çıkan çocuk sadece bir çocuk mu yoksa bu onun çok bilge olduğunu mu belirtiyor ?

    Peki öyleyse neden yıllardır hep düz mantıkla anlaşıldı? Neden hep sadece bir destan gibi gözüktü ? Neden insanlar altında yatan sırları anlamadı? Peki beyler öyleyse nedir bu Ergenekon?

    Rezleri alın karanlıkta saklı kalan tarihimize ışık tutmaya başlıyoruz...

    Edit:Beyler bilmenizi isterim ki bu sandığınız Ergenekon degil,bu sirlariyla sakli kalan ve sirlarinin ortaya cikarilmis hali olan Ergenekon.Bu basligi okudugunuzda anlayacaksiniz tüm dinlerin birbiriyle baglantisini, atalarimizin bize birakmis oldugu sirlari..

    Çok önemli edit: Beyler ilginiz icin herkese cok tesekkur ederim valla ne yalan söyleyeyim bu kadarini beklemiyordum.Ve bir diger önemli konu beyler bu yazilarin cogunu Ergun Candanin kitaplarindan alintiliyorum. Cidden cok buyuk onemli bir yazar ama gunumuzde hakettiği degeri görmüyor bunu da soylemek istedim devam ediyorum takipte kalin.
    ···
   tümünü göster