/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +5
    Ben ilk etapta alışana kadar sipariş almayacak, sadece kalkan müşterinin arkasından masayı toplayacak ve silecektim. Kendimi kanıtlama arzusuyla çok hızlı çalışıyordum. Murat abi kasada beklerken göz ucuyla beni izliyordu, yüz ifadesinden çalışma şeklimi beğendiğini anlamıştım. Bu sırada çalışanlarla da biraz daha yakından tanışmış, isimlerini öğrenmiştim. Rockçı, kahveleri yapan baristanın adı Burak'tı. Biraz konuşunca oldukça kafa birisi olduğunu fark etmiştim, cool tipinin aksine oldukça abazaydı ve Tülin'e hastaydı...

    Tülin, sabah dikkatimi çeken kumral güzeldi. Yüz olarak dikkat çekici bir şekilde how i met your mother'ın Robin karakterine benziyordu fakat biraz daha balıketliydi. Yeşil gözleri, oldukça iri görünen göğüsleri vedalgalı uzun saçlarıyla müşterilerin de gözdesiydi. Adı bende kalsın bir üniversitenin halkla ilişkiler bölümünde okuduğunu söylemişti.

    Sarışın, zayıf vücuduna kıyasla oldukça yuvarlak ve sevimli bir yüzü olan kız ise Özge'ydi. Resim bölümünde okuyordu ve Murat abi için cafenin bir duvarına resim yapma sözü vermişti. iri mavi gözleri, sarı saçları ve kırmızı yanaklarıyla en fazla 16 yaşında görünüyordu fakat 25 yaşındaydı.

    Samed adındaki 16 yaşındaki çocuk ise geceleri de cafede yatıyordu. Anladığım kadarıyla ailesi yoktu, Murat abi ona hem iş hemde kalacak yer vermişti. O da onun yüzünü kara çıkarmamak için oldukça iyi çalışıyordu.

    Mutfak ekibi ise kendi aralarında takılıyordu, onlarla pek işimiz yoktu fakat servis ekibini sevmiştim. Gırgır şamata ekgib olmuyordu çalışırken.
    ···
   tümünü göster