/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 276.
    +41
    Sıradaki kartımıza geçelim


    Subliminals



    Kategori:Gerçekleşmiş




    Subliminals yani subliminal mesajlar.
    Bu kartta anlatılmak istenileni çoğunuz biliyorsunuzdur zaten.
    Ben yinede sizin bilmediklerinizi açıklayacağım.
    Öncelikle subliminal mesaj nedir? bunu bir açıklayalım.
    Subliminal mesaj veya bilinçaltı mesajı, başka bir objenin içine gömülü olan bir işaret ya da mesajdır ve normal insan algısı limitlerinin altında kalmak, o anda fark edilmemek üzere tasarlanmıştır.
    Tanımdada dediği gibi o anda fark edilmemek üzere tasarlanmıştır çünkü beynimiz fark edemediklerimizi bilinçaltımıza depolar.
    Peki nasıl hangi yollara verirler bu mesajları?
    Tabiki akla ilk olarak akla televizyon gelir,sadece televizyon değil radyoylada verilebilir,ayrıca tabiki sosyal medya araçları.



    örnek 1








    örnek 2








    örnek 3





    Ve gördüğünüz gibi hep çizgi filmlere koymuşlar böyle şeyleri.Peki neden?
    Çünkü agaç yaş iken eğilir.Yani adamlar temelden başlıyor,çocukluğumuzdan başlıyorlar işe.Beyler her zaman söylerim televizyon izlemeyin,izletmeyin.Reklamlarda bile var bu illet sırf o ürünü aklınıza kazımak için.
    Ben sadece spor programları izliyorum,zaten Türk dizileri izlenecek gibi değil şu anda.
    Peki sadece izleyerek mi maruz kalıyoruz bunlara maalesef hayır.
    Beynimiz, kulağımıza 20 ile 20 000 hertz arasındaki sesleri iletir. Duyamadığımız titreşim aralıklarında bize dinletilen sesleri beynimiz kulağımıza duyuramaz ve bilincimize depolar.
    Yani her türlü yol kullanılıyor.
    Birde size son olarak 25. kare tekniğini anlatmak istiyorum.
    25. kare nedir?
    Basit bir anlatım tercih edersek televizyon ekranı 25 eşit kareye bölünmüş bir sistem içermektedir. izlediğimiz görüntüler aslında bu parçaların toplamından gözlerimize yansımaktadır. Biz bu eşit parçalardan 24 tanesi görür ve kolaylıkla algılarız. 25. kareyi ise sessiz sedasız beynimiz şuuraltına iter. Gözlerimiz bu ayrıntıyı seçemez bile.
    Ama bilincimiz algılar ve önemser. Tabiri caizse uslu bir çocuk gibi yapılan bu tembihleri uygular. Gözle görülemeyecek kadar kısa sürede patlayan flaşlar şeklinde mesaj ekranda belirir ve biz anlamadan kaybolur.
    Görmediğimizi düşündüğümüz bu telkini bilincimiz atlamaz ve hemen derinlerde bir yerlere depolar, biriktirir ve maalesef uygular. Bu gizlenmiş görüntüyü çok yavaş sarıldığı takdirde bazı özel yöntemlerle fark edebilmemiz mümkündür.
    Alın meraklıları için 25.kare tekniği ile ilgili video: https://www.izlesene.com/video/mcdonalds-25kare-illuminati-yeni-dunya-duzeni/5654021
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +8
      Çabuk yaz elim gibimde kaldı
      ···
    2. 2.
      0
      25. kare bu sektör hakkında bir şey bilmeyenlerin uydurmasıdır, zira fps ile karıştırılmış ve halka yanlış öğretilmiştir. Yani geç bu işleri hocam
      ···
   tümünü göster