/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +15 -1
    Öncelikle şunu belirtmek isterim ki hikaye tamamen kurgudur. Ve birkaç oyun, filmden uyarlamadır. Okudukça anlayacaksınız zaten. Baya uzun soluklu bir hikaye olacak. Her akşam 9 da başlayıp 11 de bitireceğim. Kimse okumasa bile kendim yazar kendim okurum sıkıntı yok o bakımdan. Amacım prim falan değil tamamen vakit geçirmek, eğlenmek ve okumaktır. Neyse fazla uzatmadan başlayalım.

    Aniden sol yanağıma çok ağır bir yumruk yedim. Sonrada karnıma, yüzüme nereye gelirse vurmaya başladı. Bu herif diğerlerine göre daha dişliydi. Ama yaşamam gerekiyordu. Bu kavgayı kaybedersem beni bu hapishanede sağ bırakmayacaklarını çok iyi biliyordum. En azından abim için doğrulmam lazımdı. Kıvrak bir hareketle ayağa kalkıp gardımı aldım. Ve olanca kuvvetimle çenesine vurdum. Sanırım çenesi kırılmıştı. Yere yığılıp acı içerisinde kıvranıyordu.

    Bunu fırsat bilip üzerine çıkıp yumruklamaya başladım. Gözüm dönmüştü, o an hiçbir şeyi görmüyordum o an için. Adam daha fazla vurursam ölebilirdi de ama bu umrumda değildi haketmişti bunu bin kurusu. Bu esnada gardiyanlar durumu farketmiş olacaklardı ki bulunduğumuz mekana gelip bizi sertçe ayırdılar. Biri haberi uçurmuş olmalıydı. Gardiyanlar bizi ayırdıklarında biraz olsun kendime gelmiştim. O an için düşündüm.. gardiyanlar gelmeseydi kim bilir neler olacaktı? Ben bu düşüncelere dalmışken gözüme birisi takıldı. Evet bu oydu..

    Joel...
    ···
   tümünü göster