/i/Tespit

  1. 76.
    +43
    PART 5
    --> pelinsular egolarına çok düşkündürler ve ne kadar tipsiz olursanız olun sizin delici bakışlarınızı üzerlerinde hissetmezlerse kafayı sıyırabilirler. insan gözü 170 derece görür bu huurlar sizin bulunduğunuz taraflara bi bakış atar var mı beni kesen diye sonra erkek grupları pür dikkat sessizliğe bürünüp bu kaşarı kesmeye başlar.bu huur o 171. dereceden bütün bu sapların ona olan bakışını anlar ve o günlük vitaminini almıştır.

    --> bu da berkecanları gibertme itemi |||--->>>şimdi siz avmden filan geçerken illaki bir berkecan görürsünüz ve bu yavşağı siz uzaktan hafiften süzerken (gay olduğunuz için değil imrendiğiniz için )bu farkeder ve hemen sizin olduğunuz yerin ters istikametine bakar sizi giblemez ve
    sizin onu süzen kegib kegib bakışlarınızı her farkettiğinde egosunu tatmin edersiniz, ben mükemmelim edalarıyla saçlarını geriye doğru eliyle süzerek veya sigarasının dumanını dik üflüyerek "üfff ne kadar coolum yaa""diye içinden geçirerek sizi ezer geçer.

    ---> bu yavşaklarla aynı okulda okuyorsanız, aynı işte çalışıyorsanız
    1.) yüksek sesle gülümseyerek selam vermeyin amk
    2.) kesinlikle onu süzmeyin
    3.) olurda birşey sorarsa kısık sesle, kısa bir cevap verin hemen uzaklaşın
    4.)pelinsular filan yanınızdan geçerken abaza erkek grubu genelde sessizliğe gömülür ve hepsi onları arkadan kesmeye başlar.siz durmayın amk hemen bişeler bulup konuşun sinsice gülümseyin hemde yüksek sesle ve arkanız onlara dönük olsun.ama onları görüpte arkanızı dönüp konuşmaya devam ederseniz daha iyidir.
    5.)koridorda filan karşı karşıya gelirseniz duvara filan bakın .muhabbetiniz olmuş ve ayıp olmasın diye selam verecekseniz gözlerinizle selam verin.
    6.)bu zengin binlerde paranın getirdiği bir etkileyicilik vardır.bu doğuştandır anne babadan gelen bişeydir. sonradan görme zenginlerde olmaz.bu etki karşısında ki insanı anında etkileyerek küçük düşürmeye yarar. bunu kırmak ise kolaydır. genelde ortama girince bişeler anlatmaya başlarlar herkesde bunu dinler susup "a" dese millet sırıtır amk.tam bu anda siz yere bakın amk etrafa bakın ve bahane bulup uzaklaşın. kesinlikle gülmeyin.
    7.)ses tonunuzu pelinsulara karşı dikkatli kullanmanız lazım.ses tonunuz "yaaa umrumda değilsin seninle konuşmak istemiyorum" mesajı verecek bir tonda olmalı.
    8.)bu dıbına koduklarım özgüveni düşüklerin üzerine çıkarak pgibolojik rahatlama yaşarlar ve bu onlar için hayati öneme sahiptir. etrafa "bu ülkeden ve bu insanlardan nefret ediyorum hepiniz aşağılıksınız" mesajı verirler ama yine de bu ülkeden gitmezler, çünkü avrupa tatilinde farketmişlerdir ki orda sıradan biridirler ve onları kimse orda giblememiştir. litvanya 70.000 € verene vatandaşlık veriyor. gitmezler çünkü orda giblenmiceklerdir onların havası sadece tr insanınadır.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      Rezerved
      ···
    2. 2.
      0
      Rezerved
      ···
    3. 3.
      0
      Sukusukubaba
      ···
    4. 4.
      0
      Sukusukubaba
      ···
    5. 5.
      +2
      Hepsi güzeldi de son part biraz klagibleşmiş inci tespitleri gibi olmuş. yine de şukunu esirgemedim panpa
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster