/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
http://www.imgim.com/s-f5...7418af52f08ac611220d66373
  1. 1.
    +208 -13
    o zamanlar 17 yaşımda falandım gece bilgisayarda amaçsızca takılıyordum. youtubeda astral seyahat ile ilgili bir video izlemiştim. videoda rüyanızı yönetmek , farklı boyuttaki varlıklarla temasa geçmek gibi konu işleniyordu. açıkçası çok hoşuma gitmişti. denemek istiyordum fakat bir yandan da korkuyordum. çünkü cinlerden falan korkan biriydim. videoda diğer boyuttan falan varlıklar deyince bende bi geri vites olmuştu. o gece yatağa yattım ve rüyamı yönetmeyi düşünerek uyudum fakat başarısız olmuştum. bir sürü tekniği varmış zaten bunun. ''beyler yalnızca geceleri anlatıyorum gündüzleri yaşadıklarımı katarsam baya uzun olur zaten direk olaya ve yaşadıklarıma girmek istiyorum.) sonraki akşam oturdum pc nin başına ve derinlemesine araştırmaya karar verdim. nedir ne değildir hesabı. aslında 2 aşamadan oluşan bir olaymış. Gevşeme ve Uygulama. kulağıma basit geldi. ve denemeye karar verdim. yatağa yattım ve tüm ışıkları kapayıp perdeleri de çektim neredeyse zifiri karanlıktı oda. sırt üstü yattım ve boşluğa doğru odaklanmaya başladım. uykumun geldiğini hissettim ve birşeyi farkettim. sabah olmuştu.
    2. gece- farklı kaynaklardan biraz daha araştırma yaptım. bedenimizin odaklanma sırasında rahat olması gerekiyormuş. mümkünse giysilerin çıkartılması gerektiğini yaazıyordu. bende öyle denedim ve odaklanmaya başladım. sonuç 1. gece ile aynı.
    3. gece artık yapmayı o kadar çok istiyordum ki artık gündüzleri istemiyordum. pskolojim kendiliğinden değişmiş gibi hissediyordum sanki içimde birisi beni sürekli bunu yapmam için zorluyormuş gibi hissediyordum.

    beyler part part gelicek severseniz yazarım sevmezseniz gibiniz sağolsun

    edit beyler an itibari ile trendde 29 dayız herkesin okumasını isterim. şukulayan elleriniz dert görmesin.

    an itibari ile ilk trend bildirimim geldi. bu geceki son partı yazmaya devam ediyorum şukulayan elleriniz dert gömesin üst sıralara çıkmak dileği ile..

    Edit : hikaye bitmiştir. Okuyan ve yorumlarını ekgibltmeyenlere sonsuz teşekkürler.
    Müsaitseniz bi nick6 da giriverin.
    ···
   tümünü göster