/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +6 -1
    neyse beyler ben devam edeyim. aslında saygül teyzeye arada bir uğrardım. rahmetliden bahseder dururdu hep. beni ilk cezbeden o güne gidecek olursak eğer lavabonun altındaki dolaptan humus çıkaracağı gün önümde bir eğildi ki selülit ve sarkmadan ötürü ayın karanlık yüzü gibi olmuş o mükemmel kalça hatlarını gördüm.

    işte dedim bilim insanının yıllardır merak ettiği ayın karanlık yüzünü bulmuştum ve orayı derhal ve nizami bir şekilde fethetmeli, bütün nesillere yıllar boyu anlatmalıydım. o belki birkaç güne kalmadan bu dünyadan göçüp gidecek, ama bu sırra ben nail olabilecektim.
    saygül teyze humusu küçük bir çay tabağına koyup bana getirdi. 'takma dişlerimi yıkayayım madem' dedi ve tuvalete gitti. ilk defa onu bu kadar detaylı inceliyordum.
    transparan ve ciksi şeyler giymeye bayılırdı o gün de hafif içini gösteren bi entariyle ortamlardaydı. tuvaletteki terliğe yetişmeye çalışırken, ışığın karşıdan gelmesiyle birlikte tüm vücut hatlarını gördüm ve bu işi kafaya koymuştum. benim olmalıydı başka yolu yoktu
    ···
   tümünü göster