/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 76.
    +19
    O gülünce içim bi hoş oluyodu. Ona bakarken gözlerimi ondan ayırasım gelmiyodu.

    O sabah benim için çok iyiydi. Çünkü babamın yanına gidicektim. Kahvaltımızı nergiz teyzeyle sinem beraber hazırlamışlardı. Beraber bi şekilde kahvaltımızı yaptık. Ellerinize sağlık dedikten sonrada üzerimi giyindim, nergiz teyze ve sinemle dışarı çıktık.

    Hapishaneye vardık. Ziyaretçi odasında beklemeye başladık. Babam geldiğinde çok heycanlanmıştım. Annem ben daha 2 yaşındayken ölmüş. Babamsa beni tek başına büyütmüş.

    Lafı gelmişken kendimi size tanıtayım. Benim adım yasin ve 19 yaşındayım. Okumadığım için babama yardımcı olmak babında çalışmaya başladım. Zaten babam hastaydı bi bakıma. Bacağı sakat olduğu için amelelik yapamıyodu. Zaten ben çalışmaya başlayınca babama hiçbişekilde çaslıştırmadım.

    Neyse işte babam içeri geldiğinde çok heycanlanmıştım hemen ayağa kalktım ve babama sarıldım. Ağlamaya başladım. Babamda ağladı ve oturduk dertleştik. Aslinda ben 3 aydir hic bisey yasamamiştim ne anlata bilirdim ki. Ama öyle değil insan kendini boş bi rüyada gibi hissediyo. Tek fark bu rüya biraz daha uzun sürüyodu.

    Bu, gecenin son partıydı panpalarım. Inşallah yarın akşam tekrar yazmaya başlicam.
    ···
   tümünü göster