/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +636 -80
    beyler biliyorsunuz 23 ekim 2011'de sözlüğün yüzde 35'i satılmıştı.
    hatta serkanın ağlatan olan biten yazısı hala aklımda. her neyse, şimdi diyoruz ki yeni tasarım tak gibi. yeni tasarım serkan istediği için değil, sözlüğün yüzde 35'ini alan şirket istediği için geldi. diyoruz ki yazar alımı kapansın. serkana kalsa belki hemen şimdi kapatır alımı ancak malum şirket istemiyor. kendilerince haklılar ne kadar yazar o kadar reklam, ne kadar reklam o kadar gelir demek. bu adamlar kapitalist amk, sözlüğün eski günleri şimdiki hali falan giblerinde değil yani.

    şimdi diyceksiniz ki ne yapabiliriz? iki yolu var. ya malum şirketi paralel yapınınmış gibi şikayet edicez ki bütün sözlük birleşirsek başarmamız işten bile değil.

    ama bu bize yakışmaz beyler. tamam şirket kapitalist oç, tamam sahipleri kodaman ama o şirkette ekmek yiyen senini benim gibi insanlar var. o yüzden bu yol bize yakışmaz.

    diğer yolu ise şu, önce sözlüğün popilaritesini yerle bir edicez. entry girmicez, şuku çugu atmıycaz hatta üye girişi bile yapmıycaz. bu sayede sözlüğün popilaritesi ve reklam gelirleri düşücek. adamlar kar edememeye başlıycaklar. tam bu esnada devreye biz giricez, aramızda para toplayıp sözlüğü ucuz bir şekilde alıcaz.

    sözlüğü aldıktan sonra ise sözlükte sulh komisyonu kurup sözlüğü tekrar eski günlerine döndürcez. yazar alımını kapatcaz, anancıları pekekeli zütoşları silcez falan.
    ···
   tümünü göster