/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +10 -1
    Atalay koltuğa geçmiş, meyve yiyordu. Gözüm yarağına ilişti, kazık gibi duruyordu. "Versene şu haplardan bir tane, ben de deneyim!" dedim. Atalay pantolonuna uzanıp, cebinden bir tane çıkarıp verdi ve "Yuttuktan yarım saat falan sonra etkisini gösteriyor ortak!" dedi. Bardakların birinin dibinde kalan bir yudum Şampanya ile yuttum hapı. Ben de yanındaki koltuğa oturdum ve merakla hapın etkisini göstermesini beklemeye başladım.

    Az sonra Mürüvet diğer odadan çıktı ve "Üff be, zor uyuttum!" diyerek bizim bulunduğumuz odaya girdi. Zeynebi yatakta Turşu gibi yatıyor görünce de, "Buna ne oldu böyle? Naaptın kıza Harun, dağıtmışsın kızı!" dedi. Ben de kafamla Atalay'ı işaret edip, "Ben birşey yapmadım, Atalay'ın eseri!" dedim. Mürüvet Atalay'ın kazık gibi yarağını görünce, sevinçten ağzı kulaklarına ulaşacaktı. Mürüvet yarım bıraktığı gibişe devam etmek istiyordu. Ama yatak boş değildi, Zeynep yatıyordu. Öbür odada da çocuk uyuyordu, orada da gibişmek olmazdı.

    Atalay kalktı, dolapta yedek bulunan battaniyeleri alıp geldi, yere halının üzerine serdi. Ve Mürüvet'i sırtüstü yatırıp gibmeye başladı. Mürüvet'in dıbına olanca hızıyla pompalıyordu. Yaklaşık 9-10 dakika sonra Mürüvet 'Ahhh, uhhh, ayyy, aman, off!' diye inleye inleye Atalay'ın altında orgazm oldu. Ama bu arada Atalay da yorulmuş, hareketleri gittikçe yavaşlamıştı. Sonunda yarağını amından çıkarıp, Mürüvet'in göbeğine, memelerine fışkırttı döllerini ve Mürüvet'in yanına sırtüstü attı kendini. Nefes nefese kalmışlardı. Birkaç dakika dinlendikten sonra Atalay kalktı, Mürüvet'i de kaldırıp duşa girdiler. Yıkanmaya gitmişlerdi, ama birkaç dakika sonra Mürüveti'n inlemeleri gelmeye başladı. Herhalde bu sefer de zütünden gibiyordu...
    ···
   tümünü göster