/i/Tespit

  1. 1.
    +66 -9
    1. Sadece ben, ben, ben
    Laf sırası onlara geldiğinde sadece kendilerinden söz etmekle kalmayıp ‘O değil de…’ diyerek lafınızı kesen ve sonra şahsi dertlerini anlatmaya geçenler…Dünyanın kendi etrafında döndüğünü zannedenler…

    2. Telefon bağımlıları
    Siz karşısına geçmiş hararetli bir şey anlatıyorsunuzdur, onun gözü eldeki telefondan başkasını görmüyordur. incide anancılık yapmakla meşguldür, ama sırf bunu çaktırmamak için bir de sizi dinliyormuş gibi “hı hı” diyerek başını sallar ve o daha bi sinir bozucudur...

    3. Dürteterek konuşanlar
    Bir şey anlatırken karşısındakine dokunma ihtiyacı hisseden model… Oturur durumdaysanız genelde hareket üst bacağa ya da diz bölgesine olur. Ayaktayken üst kol ve omuz… “Bir git ya” diyemezsiniz.

    4. Yüksek sesle konuşanlar
    Hiç gerek yokken bağıra bağıra konuşan bir model vardır. Artık o ses düzeyi onlara normal gelmeye başlamıştır. Kafa şişirirler, hayattan bezdirirler. Bunlar çok sinir bozucudur en gıcık tiplerdendir.

    5. Konuşurken anlıyor musun diye soranlar
    Bir şey anlatırken, bir cümlede üç defa “Anlıyor musun?” diyenler vardır. Sen düzgün anlatırsan anlarım, zekâma niye laf ediyorsun? Biraz daha insaflısı da, “Anlatabiliyor muyum?”a girer. Suçu kendi üzerine alıyor gibidir, ama aslında aynı şeyi söylüyordur. Gariptirler.

    6. içince fazla açılanlar
    Bir kadeh içince normalde size asla anlatmayacağı şeyleri anlatanlar, husumeti ortaya dökenler…içmeden söylemeyeceğiniz şeyleri söyleyince gayet itici oluyorsunuz.

    7. Her konuda fikri olanlar
    Onların uzmanlık alanları hayattır, ilimdir, bilimdir, sanattır, sepettir, her şeydir. Her konuda çok net fikirleri, sizinkine karşılık ileri sürecekleri bir tezleri vardır. Birçoğu saçmasapandır zaten…

    8. Dişlerini tıslatanlar
    Önce bir ihtiyaçla başlamıştır, sonra tike dönmüştür. Boş bulundukları her anda dişlerinin arasını tıslatarak öttürürler. Onlar farkında değildir, ama etrafındakiler bir süre sonra sadece o sesi duymaya başlar. Toplum içinde yapılınca gerçekte itici gelinen kimseler.

    9. Siz şarkı söylemeye başlayınca şarkı söylemeye başlayanlar
    Kendi kendinize bir şarkı mırıldanırken aniden dibinizde bitip sizin şarkıyı mırıldanmaya başlarlar veya farklı şarkı söylerler söylediğiniz şarkıyı unutursunuz gerçekten sinir bozucu tiplerdir.

    10.Ezbere muhabbetçiler
    Bütün hakemler satılmıştır, sol bitmiştir, şeriat geliyordur. Farklı temalarda ezberledikleri birer ikişer cümle vardır, sıradan onları geçerler. Ezberledikleri sadece cümle de değil, o bakış açısıdır. Dümdüz, sığ insanlardır.

    edit: hiç beklemiyodum trende girmişiz saolun gençler
    ···
   tümünü göster