/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 26.
    +4
    Tabi anasına ayrı kızına ayrı çiçek yaptırmış bilader kafasını gibtimin malı. Neyse selâm sabah faslını geçiyoruz odanın birinde bekliyoruz kahve sohbet derken bizim dede olaya atlıyor Allah'ın emri peygamberin kav... Vs derken kız isteme faslı bitiyor zannettik. Bu arada anası kızım evde yumurta bile kıramaz haftada 2 gün dışarda yemek yer ev temizliğinden anlamaz kır düğünü ister biz kızımla eşyaları beğenicez siz gidip ödemesini yapacaksınız falan filan 100 bin lira civarında istekleri oldu anam babam dedem ablam ben şaşırdık kaldık ağzımızı alamadık.
    Haftada 2 gün lüks yerde nasıl yemek yiyecekler biz çıkmıyoruz birşey olmuyor deyince siz yaşamayı bilmiyorsanız ben ne yapayım dedi. Sonra babamın rahatsızlığı malum annem söze dahil oldu bakın seda hanım bizim bu kadar durumumuz yok elimizden geldiğince elbette destek olacağız fakat bu isteklerinizin olmasını istiyorsanız kızınızın da bir işe girip çalışması gerekiyor. Seda kızın anası bu arada babası bunu bebekken bırakmış şuanda üvey babası var oda ne yaparsanız yapın modunda.
    Karı kalkıp anama dediki siz neyinize güvendinizde geldiniz paranız yoksa ne işiniz var önümüzdeki kraker leri alıp zütürdü siz kimsiniz benim kızımı alacaksınız falan bir dünya söylendi durdu. kızıda 90 kilo anası 130 civarı bizim birader 60 kilo 186 boy var.
    Tüm bunlar olurken kız yanımızdan kalktı gitti odaya ağlamaya başladı ablam kalktı yanına gitti canan neden böyle yapıyorsun ama ikna edemedi. Sonra anası benim kızım el bebek gül bebek büyüdü istediği olana kadar ağlar biz kızımıza öyle baktık dedi.
    Biz laf yerken bilader sesini çıkartmadan duruyordu ailesini savunmamıştı amcık ağızlı.
    Takımını tarağımızı topladık içimizde bi değişik hisle evdeydik bizim bin birader odasına geçti bizde mal gibi kaldık.
    ···
   tümünü göster