/i/Devlet

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +64 -25
    Tipini gibtiğim

    Edit; Bu tür oruspu çocuklarını meydan ortasında ibret-i âlem olsun diye asmak lazım. Biliyorsunuz beyler bu terör saldırılarını yapan kişilerin dini, imanı yoktur. Dolayısıyla Allah'a inanmazlar, inkar ederler. Amaçları dünya malı, şan şöhret. Eğer idam gelirse, bu tür oruspu çocuklarının en azından ölüm korkusu olur. Ve bu korku sayesinde, bu tür eylemler yapmazlar bence.

    Edit2; hahahaha oruspu çocukları çukuluyor. Ulan siz değil missiniz lan, teröristler, hainler, tecavüzcüler, hırsızlar, uyuşturucu satıcıları, vatan'a millet'e zarar veren herkes asılsın diyen! Şimdide kalkmış yok asılmasın, sadece cezasını ceksin vay dıbına koyim. Ben sizin kadar iki yüzlü insan sürüsü görmedim. Yazıklar olsun sizin gibi nesile.

    ZALiMLER iÇiN YAŞASIN CEHENNEM.

    Edit3; işte böyle ya!!1!
    https://m.youtube.com/watch?v=aULM7vv8llk
    Allah hakkımız'da herşeyin en hayırlısını, en güzelini versin. Allah var, gam yok.
    ···
    1. 1.
      0
      helal et

      Lan kendi itiraf etti işte aq salağı ne konuşuyon ibiş
      ···
      1. 1.
        0
        Bu kadar dayağı ben yesem ben de itiraf ederim birader. Getirin itirafnameyi, beni neyle suçluyorsanız altıma imzamı atacağım derim.
        ···
      2. 2.
        -1
        Hölal et hewal fotoya 3 posta attım fetöye 5 dexer 7 öşeğe 9
        ···
    2. 2.
      0
      @2 haklısın al şukunu
      ···
      1. 1.
        0
        mesele şu @2 efendi tamam bu yaptı yakaladım dövdün içeri atıp besleyeceksin ama bu adam tek başına yapmadıya bu yeri ifadesinde reina nerde diye sordum diyor biri buna reinaya git sık dedi onu da geçtim içeride sağ kurtulan herkes birden çok silah sesi duyduğunu söylüyor bu çelimsiz herif mi 2 otomatik silahı aynı anda kullandı
        ···
    3. 3.
      0
      Ulan mal adam bi algı operasyonu olabileceğinden bahsediyor bu adamıda yem olarak milletin önüne atmış olabilirler diyor. Katliamı bu yapmış ama bu cezalandırılmasın koruyalım sahip çıkalım demiyor. Yarım aklınla kimi neyi savunuyorsun andaval
      ···
    4. 4.
      0
      Ulan hakli amk asilmasin diyen net vatan hainidir
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster