/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +6
    Lan bin benide zütür yanlız kalırsın orda
    ···
    1. 1.
      +4
      Panpa yanlız değil yalnız onun dışında gibtir et amk kal bizle sende yalnız kalırsın oralarda.
      ···
    2. 2.
      0
      Bende bu egitim ogretim yilinin sonunda uni bitcek bende gitcem bor2023 laflarindan biktim
      ···
    3. 3.
      +1 -1
      Eğer bir zamanlar o gariban atalarımız ve analarımız şuan senin yaptığın gibi ata yurdu anadoluyu terkedip osmanlı topraklarından yönetim yüzünden kaçsalardı şuan bu dil ile bunları burada anlatamazdın Allah atalarımızdanda bu vatan uğruna kan dökmüş nice insanımızdanda razı olsun bu vatan hepimizin biz böyle kaçarsak ortada vatan diye birşey kalmaz git yolun açık olsun inşAllah bir gün bende benim gibi düşünen nice kandaşım can yoldaşım milletim için şehadet şerbetini içerim. Öteki tarafta Atam Oğuz Han'ın Atam Mehmed'in Atam Süleyman'ın ve Atam Mustafa Kemal'in yüzüne başım dik bir şekilde bakabilmek en büyük şereftir benim için Allah bu vatan uğruna başını keleşin namlusuna dayamış yiğitlerimizden razı olsun türkler var oldukça cihan sağ olsun anadolu var olsun.

      Hepimizin yegane gayesi bu topraklarda akan kanın durmasıdır ama tarih boyunca fitne fesat hep içimizde olduğu için bu topraklarda kan durmamıştır. Allah fitnecileri kahhar sıfatı ile kahretsin.

      Asker de biziz poliste biziz biz Türk milletiyiz Atamızın ilke ve inkılapları gençliğe hitabesi nutukları hepsi birer şaheserden çok tavsiye kaynağıdır ama maalesefki pek çok kişi bunu bilmiyor bu millet bir olup diri oldukça kimse bu vatanı bölemez.
      ···
    4. 4.
      +1 -1
      cokofikretto,
      hocam gel sarılalım. dexterı asla sevmem ama görünüyor ki başta olduğu sürece @1 gibi itlerden arınacak bu memleket!!
      ···
    5. 5.
      0
      Arkadaşım Akbaba silik

      Vatan sevgisi doğuştan kazanılan bir tutku değildir biz ve bizim gibiler vatan sevgisini kendilerini ifade edebilmeye başladığı günden itibaren kalplerinde hissederler o his yaş ilerledikçe büyür. Gün kaçma günü değildir tıpkı başbuğ Mustafa Kemal'in yaptığı gibi milletçe bir olup diri olmalıyız düşman tam bitti derken bitmediğimizi ve aynı değerlerimizle vatana uzatılacak amacı şer olan her kolu kesebildiğimizi ve keseceğimizi göstermeliyiz ben bunu bilirim bunu konuşurum ölümden korkmam çünkü bir gün zaten bu beden toprak olacak bilirim vatanımızın içinde olduğu bu kara günler elbet geçecek ya benim ve benim gibilerin kanıyla yada benim ve benim gibilerin canıyla öyle yada böyle geçecek ben buna inanır ve bilirim ki bu zor günlerde yüce rabbim, bizimledir. Biz ki iman edip şehadet şerbetini Allah yolunda vatanımız namusumuz ve varlığımız islam uğruna içmeye and içmiş neferleriz ata yurdu bu toprakları 7 düvele meydan okuyup şehit düşerek düşman eline vermemişiz atalarımız pes etmedi biz şimdi pes edip gavur diyarlarına kaçarsak ahirette milyonlarca şehidimizin vebali sırtımızda kalır ahirette atalarımızın ve şehitlerimizin yüzüne bakamayız.
      ···
    6. 6.
      0
      Biz de seviyoruz bu ülkeyi ama kendi vatanımızda bize gurbeti yaşatıyorlar. Her geçen gün masum insanlar memurlar hapse atılıyor. Hergün şehit haberleri almaya alıştık. Ülkede adalet kalmadı. Başta bir diktatör var. Ve Sen bana bu ülkeyi terketme diyorsun. O masum insanlara sor bakalım çıkınca burada kalırlar mı? Tabii ki de hayır. Birdaha bunun başına gelmeyeceğinin garantisini kim verir. Bunun vatan sevgisiyle alakası yok. işte sıkıntı bu insanları kendi yurtlarına küstürüyorlar.
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster