/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +20 -1
    hayatımızın en sağlıklı kahvaltısını yaptık. hafiften enerji dolu olduğunuzu hissedebiliyorum beyler. patlıcak yer arıyorsunuz farkındayım lakin; uyarayım o testesteron bacak günü bize lazım ehehehehe (:

    hiç spor salonuna gitmeyen panpalarım 2 hafta boyunca salondaki hocalarının gösterdiği idmanın ardından verdiğim programa devam edebilir. ben Atatürk'ün betimlediği sporcuyum yıllarımı verdim diyenler için kış dönemi hacim progrdıbının ilk günü sizlerle.

    ülkem genelini ele aldığımızda genelinde omuz darlığı, pc başında oturmaktan oluşan duruş bozuklukları ve üst göğüs kası yetersizliği dikkat çekiyor.

    kanayan bu yaraya mini etekli dolgun göğüslü hemşire misali pansuman yapan cenabet bakire efsanesinin tasarladığı naçizane idman sonrası, ayna karşısındaki arnoldların sayısı artmakta (:

    havlumuzu, temiz giysilerimizi ve altı pis olmayan ayakkabımızla spor salonundayız.
    ···
    1. 1.
      +1 -2
      Hala bacak günü diyor testesteron diyor lazım olacak diyor bacak gününe şakla testesteronunu diyor. Kardeşim gibilerek züt kasını bile aktive etsen yine testesteron (büyüme hormonu) salgılanacaktır. Yani bırak bu dogma bilgileri artık güncel bilgileri araştır. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sadece spor önerisini değil , aynı zamanda bilim ile sporu birleştirmen değerlere daha sadık kalmanı sağlayacaktır.
      ···
   tümünü göster