/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +15
    gün boyu çalışıp eşine ve çocuklarına yemek yapan bir iş kadınından daha az çaba sarfedip ben yorgunum evde yemek yapamam tribindeyseniz, jöle kıvamındaki zütünüzü bir daha asla spor salonuna gitmek için evden çıkarmayın.

    hah! bir hafta boyunca yorulursun, bir gün kaçamak olsun diye dışardan ton balığı yada hazır pişmiş tam tavuk alabilirsin ama, ev yemeğini bir köşeye atamazsın.

    100 gran tavuk göğsünü beşamel soslu haşlanmış karnıbahar ile süsleyerek, zeytinyağlı brokoli satalasıyla yiyin demiyorum.

    kurufasulye yiyin nohut yiyin , koca tabak dolusu pilav yiyin ama ev yemeği yiyin beyler. ekmeksiz yediğiniz sürece sizi doyurucak düzeydeki o yemeklerin karbonhidrat ve yağ değeri sizin vücudunuza zarar vermez. bunu unutmayın.

    supplement kullanan arkadaşlar için ise yazımın sonlarına doğru düzelsel anatomik yapılarına göre tavsiyelerde bulunucam. yazıyı, ilk defa spor yapan bir kişinin gelişimiyle orantılı terim ve aşamalarla aktarıyor olucam.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      HALA tıka basa pilav ye diyenler var , karbonhidrat türlerinin içerisinde en fazla oranda glisemik endeksi olan besin aynı , (bilmeyenler için glisemik endeks insülinini tavan yaptırır ve insülin ile büyüme hormonu ters orantılıdır liseli kardeşlerim)
      ···
   tümünü göster