/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +12 -1
    Saatlerdir bütün enerji ve tabii kaynaklarımı bu işe vermiştim. Artık bilgisayara bakmaktan gözlerim Samsung’un sahibi gibi olmuştu. Samo, Emo ve Big Setenay bütün bildiklerini anlattı. Ayakta yuva kalmıycaktı bu gidişle. Bütün sorunları aştık, artık işin kıçı gözüktü. Gazetemizin her yeri okey, bi tek manşeti ekgibti. Manşet manşet… Belki yarım saat düşündüm. Beynim hiç bu kadar çalışmamıştı. Saçlarım trafik canavarının saçlarına döndü. Ama birkaç kapak Prozac tükettikten sonra buldum! Aha diyerek buldum! Bulur bulmaz kıpkırmızı oldu yüzüm zaten, yangın çıkıcaktı suratımdan. Yarın, “Şeref Mahallesi” diye bi mahalle kalmıycaktı iyi ihtimal. Bu gazete dağıtıldığı an, her evden silah sesi duyucaktık!
    Manşeti açıklamak için Emo’yu bizlere içki sıçkı getirme bahanesiyle atmosferin dışına ittim. Çünkü önüm arkam sobeyken bu haberi açıklayamazdım. Haber Emo’nun annesiyle ilgiliydi! Samo ve Big Setenay’a haberi açtım, ikisinin de kulakları oynadı! Samo, “Senin bu söylediğin abeylegesse ile iştigal” dedi. Bak bak. Kimlerle gazete çıkarıyoruz ya. Bunu mu demek istedi: Abesle iştigal. Big Setenay ise nefesi tükenene kadar hiiiiii çekti, “Bizi vuru…..” dedi.
    Bizim ortamdan uzaklaştırdığımız Emo geri geldi. Annesinin yaptıklarını manşette görmesin, kalp ve damar tıkanıklığı yaşamasın diye Samo’ya hareket çektim, onu tekrar atmosfer dışına itmesi için. Samo beni kastederek “Bu osurdu oğlum, gelin beyler dışarı çıkalım” dedi. Hepsi çıktılar. Beni ve Word 2016’yı yalnız bıraktılar… Bir osuruğun oksijene yedirilmesi süresince yazdım manşeti… Çıktıları alırken kapı baktım oynuyo, “Gelmeyin gelmeyin, bi daha osurdum” dedim. iki osuruğun oksijene yedirilmesi zaman zarfınca çıktıları aldım. inandırıcı olsun diye sahiden bi kere bombaladım. Sonra “Bilgisayarı kapat” dedim. Bitti bu iş. Windows’un “Dın dın duuunnnn” kapanma piyanosuyla birlikte kutlama partimiz de başlamış oldu! Onlar halay çekerken ben gidip taze çıktılarımızın mürekkepleri kendine gelsin diye mandalla balkona astım. Sonuçta korsan mürekkep. içeri bir girdim bunlar kurbane olmuş. Uyumuşlar! Valla benim de canım çekti. Samo ile Big Setenay’ın çaprazına şöyle bi beş dakkalığına uzandım. Öf leş! Kalktım. Cebimden ağız spreyimi çıkarıp bu nefes borusu delinmişlerin ağzına sıktım. Sonra yine uzandım.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster