/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +8
    Yarım saatlik tartışmadan sonra sonunda Big Setenay kumandayı çaldı ve TV’yi açtı! Ov yov! Bütün haber bültenleri Şeref Mahallesi’ni gösteriyo! Bizim buralar! Tüm Türkiye k.çı kırık Şeref Mahallesi’ni konuşuyo! Haberlere göre; Nermin gebermişti! Gizli aşkı tüpçü, oksijen tüpüyle nefes alıyodu, hastanede. Nermin’e üç el sıkıp dünya değiştirten kocası kaçmamıştı bile, teslim. Meclis üyesi Ahmet sapığı! Emlakçının karısıyla birlikte intihar etmiş! Bu da “Yasak Aşk intiharla Bitti” diye veriliyodu. Ve… TV karşısında hepimizi şoklayan bir haber daha vardı:
    “26 yaşındaki Emrah Kıran korsan gazetede yer alan haberi okuyarak evinin yolunu tuttu. 45 yaşındaki annesi Derya Kıran’ı bıçaklayarak öldürdü. Emrah Kıran, annesiyle ilişkisinin olduğunu öğrendiği Sezgin A.’yı öldürmeye giderken yakalandı…”
    Big Setenay kumandayı aldı ve TV’yi kararttı! Kapanan TV’nin ekranında bizim gölgelerimiz çıktı. Şimdi napıcaktık? Ya Emo bizi ispitlerse? Ya o gazeteyi beraber yaptık ama annemi de koymuş soysuzlar komserim derse? Ya bu televizyona gölgelerimiz değil de gerçeklerimiz çıkarsa? Ve daha da önemlisi… Kim çoğalttı lan bu gazeteyi?
    Kapı, odanın sessizliğini sol ve sağ aparkatla dağıtırcasına çaldı: Güm, güm. Kapı sesini duyunca o aparkatları sanki biz yemiş gibi olduk. Samo ve ben profesyonelce evde yokuz numarası yapmaya başladık. Bi de baktım Big Setenay direkt ölü numarası yapıyo! Korkudan aklı sıvılaştı herhal. Kapıyı açmadan önce klas bir hareket yaptım. Yine sandalyenin üzerine çıkıp bir açıklama yapmaya başladım:
    ···
   tümünü göster