/i/Tespit

  1. 1.
    +11
    ayakbilegi yontemi
    turu: bireysel
    zorluk derecesi: orta
    risk faktoru: dusuk
    kullanim alani: tum dersler

    oncelikle sinavdan bir onceki gece dizden ayakbilegine kadarki kısım bir guzel tras edilerek kopya yazilacak satıhın duzgunlugu saglanir. 

    ardindan kopya icin gerekli dokuman toplanir ve ertesi gun okula sınav saatinden oldukca erken gidilir. uygun bir mekanda bilgilerin tras edilerek duzlestirilmis satıha dagilmayan murekkepli bir kalemle girisi yapilir. (kumas pantolon giymis olmak onemli bir faktordur.)

    sınav basladiginda orta sıraların biraz daha arka taraflari eylemi gerceklestirmek icin uygun noktadir. kopya yazilmis bacak diger bacagin uzerine (ayakbilegi dizin uzerine gelecek sekilde) atilir ve allah ne verdiyse kopya cekilmeye baslanir.

    tarafimdan uygulanmis (ve icat edilmis) ; herhangi bir tehlike halinde ***pantolunun pacasi asagi indirilerek, corabin yukari cekilmesi, ve/veya ayagin dogrudan tekrar yere indirilmesiyle tehlikenin savusturulabilmesi nedeniyle son derece guvenli ve etkili bir yontemdir.

    dersle ilgili bilinmesi gereken dokumanin cokluguna gore 2 ayak birden kullanilabilir. 
    metodun tam verimli isleyebilmesi icin tek kisilik sandalye modundaki sıralardansa cift kisilik, raflı sıralar tercih edilmelidir.

    basarilar.
    ···
   tümünü göster