/i/Tespit

  1. 1.
    +7
    radyo yöntemi:

    türü: kitlesel
    zorluk derecesi: orta
    risk: orta [ gözlemci varsa düşük]
    kullanım alanı: radyosu olan herkes.

    genellikle ardarda yapılan sınavlarda (bir sınıfın sınavının bitiminden hemen sonra bir başka sınıfın aynı içerikli sınavının başlaması durumunda) sınavı olmuş bir kişi, 2 pille çalışan ve sanayide rahatlıkla bulabileceğiniz bir radyo vericisi ile fm bandından soruları yayınlamaya başlar. seçilecek mhz önemlidir. müdür muavinin dinlediği radyolarla çakışmamalıdır. ders sırasında yayın yetişsin diye koridorda kopya vermeye çalışırken dolaşan öğretmenleri gözetlemek için gözetmen olmalıdır. kopyayı duysunlar diye fazla bağırmamak lazımdır, yoksa sınıftan çıkan gözetmen ile hoş vakitler yaşanabilir. 

    sınıfın içindekiler ceplerine veya bellerine taktıkları radyolarının bir kulaklığını koridora bakmayan kulaklarına gömeklerinin içinden geçirerek kulaklarına takarak tüm yayını alabilirler.

    telefon yontemi 4:
    türü: bireysel 
    zorluk derecesi: orta
    risk faktörü: orta - yüksek
    kullanım alanı: tüm dersler

    ilk basta bogazli bir kazak giyilir daha sonra cep telefonuna bir adet kulaklık uydurulur. kulaklık kazagin kolundan gecirilerek avuc icine yerlestirilir.ve telefon otomatik cevap ver seklinde ayarlanılır.ilk 15 dk sorulara mön mön baktıktan sonra disarida soruları almis olan arkadasiniz sizi arar ve baslar kitaptan okuyama.bir eliniz kulaginizda bir eliniz cevaplari yazarken arada oksurursunuz arkadasiniza tekrar etmesi icin. maliyeti biraz yuksekcedir.
    ···
   tümünü göster