/i/Tespit

  1. 1.
    +3
    telefon yöntemi 3 aynı zamanda wap lı telefonlarda da yapılabilir fakat biraz pahalıya mal olmaktadır. ayrıca kopyalar formül de içeriyorsa bunun wml dosyası halinde hazırladıktan sonra telefonda adam gibi görünüp görünmediğine de önceden bakmak gerekir.

    asetat yöntemi
    tür:bireysel, nadiren iki kişilik
    zorluk derecesi: değişken
    kullanım alanı: amfide yapılan her türlü çok kopya isteyen sınav

    sınavdan önce kopyaları duvara masaya ya da cama yazma şansı ya da fikri varsa ya da daha kolay bir şekilde kopya çekilebiliyorsa kullanmaya gerek olmayabilir. yüzlerce grafik formül ve ezberlenmesi gereken yüzlerce sayfa içeren sınavlar için tavsiye edilir.
    kopyalar özenle asetatların üzerine yazılır. sınavın amfide yapılması daha iyi olur. zira sınav düz bir sınıfta yapılıyorsa cama asetat yöntemi yine denenebilir ama riski artar zira camların durumu amfiye göre daha elverişsizdir. cam kenarına konuşlanılır ve asetatlar sınav öncesinde camın en alt kısmına sadece otururken görünecek şekilde güzelce yapıştırılır. asistanlar oralarda dolaşırken hayatta camın o bölgesine bakmazlar. şeffaf olduğundan uzaktan da belli olmaz ve gönül rahatlığıyla icabında kitabı bile geçirmiş olduğunz asetatlarla mükemmel bir sınav geçirilir.
    asetatları duvara da yapıştırmak mümkündür ama bunun için temiz, kullanılmamış, üzerinde yazı olmayan duvar bulmak gerekir.
    ···
   tümünü göster