/i/Tespit

  1. 1.
    +1
    saat yöntemi 3
    tür:bireysel
    zorluk:orta
    risk:az
    kullanım alanı:özellikle ezber dersleri olmak üzere, formül gerektiren dersler vs.

    bu yöntemdeki tek dezavantaj kopya düzeneğinin hazırlanmasının biraz uzun sürmesidir. ancak sınav sonra çakmış olduğunuz 100'ün orgazmı kastırıp geçirdiğiniz 1-2 saat yanında fos kere fos kere kalır. düzenek için ilk önce mutlaka yuvarlak ve işe yaramaz(bozuk, ucuz,dandik) bir saat seçilir. makina kısmı ve camı özenle çıkarılır.cam kısmı tutulur ama makina kısmı yallah çöp edilebilir. geride saat işlevi olmayan bir kayışlı yuvarlak kalır. şimdi o atmadığınız cam boyutlarında yuvarlak kağıtlar kesin,bu kağıtların köşelerini zig-zag şeklinde kesip kopya işleminin ilk basamağını bitirin. bundan sonra ise güzel bir 0.5 ile kopyaları çatıır çatııır* döşemek kalıyor. kopyalar kağıtlara yazıldıktan sonra saatin içine sıra gözetmeksizin üst üste yerleştirilir.
    sınav anı: 
    tüm sorulara bakıcaksın önce çakal olucaksın en ince ayrıntısına kadar soruyu incele, eğer kol saatindeki kopya ile alakası yok ise en üstteki kopyayı at.ufacık bir kağıt olduğu için dikkat bile çekmeyecktir(ama illaki buruşturup atmakta fayda var.) sonraki soru vs... sonraki ve sonraki ve sonraki ve 100.
    aman dikkat saat'le hoca göz kontağı kuramasınlar saat kolun içine doğru dursun. zaten kolunu kağıtın altına doğru koyduğunda felfecir gözlü hocaların kralı olsa senin soruya mı yoksa kağıda mı baktığını anlayamaz.

    bot yöntemi
    tür:bireysel
    zorluk:düşük
    risk:az
    kullanım alanı:ezber, formül dersler

    aynen botun iç yanağına 0,5 kalem ile kopya döşeme olayıdır. özellikle sarı renk botlar bu iş için idealdir.ama en önemli nokta botun nubuk, süet gibi derilerden değil de,öz ve öz cilt dana derisi olmasıdır. botların iç tarafına döşenen kopyalar sınav zamanı bacak bacak üstüne atıp,bot diz üstünde durduruğu dakika, sınav kağıdına bakıyormuş gibi yapılarak çekilir, kağıda aktarılır *. silinmesi kolaydır, bir iki ovduğun dakika hiç bir kanıt kalmaz. canavardır 3 senedir bana sınıf geçtirir.*
    ···
   tümünü göster