/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +240 -10
    Evet panpalar başıma gelen üzücü bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum olay 3 sene önce başıma geldi lise bitmişti ben dersaneye gidiyordum lise 2 den beri platonik olduğum bi kız vardı onla aynı dersaneye gidiyorduk çünkü lise 2 den beri aralıksız konuşurduk sanal alemden veya reelden çok yakındık birbirimize.

    Olay şöyle gerçekleşti ben dershane çıkışı güzel bi yerde garsonluk yapardım geçimimi sağlamak için. Bizim dershanede ise bi çocuk hep sevdiğime yavşardı ben bunu kıza söyleyince yavşamadığını iyi çocuk olduğunu o gözle bakmadığını söylemişti iyi bakalim diyip olayı uzatmadım.
    Birgün dershane çıkışı gittim garsonluğa gün gayet güzel geçiyor derken karşımda kafeye doğru gelen sevdiğim kız, kankası, ona yavşayan çocuk ve onun kankası kafeye geldiler benimki o çocuğun yanına oturdu baya yakın hemde. Garson diyince gittim yanlarına hepsi şaşırdı tabi benimki görünce yanaştığı çocuktan uzaklaşıp benle konuşmaya çalıştı aldırmayıp asık bi suratla ne istersiniz efendim dedim bunlar önce bi kaldılar öyle sonra anladılar tabi bozulduğumu neyse istediklerini not edip hidip getirmeye gittim 3 kahve 1 kola 2 tanede ortaya pasta istediler hala hatırlarım. Getirdim istediklerini başka arzunuz var mı diyip gibtir olup gittim bi müddet sonra bitirdiler tabi her şeyi benden dolayı kız tedirgindi hep. çocuğa fazla ilgi gösteremedi gözü hep bendeydi. Hesap istediler gittim 88 TL tutmuştu ama bunlarda para çıkışmadı 15 TL ekgibti ne yapıcaz diye endişelenirken bana yöneldi çocuk sende varsa tamamlasana be gözünün yağını yiyim sonra veririm dedi. Bende böyle bi şey mumkun değil müdürümü çağırayım dedim gidip çağırdım kız bana üzgün bi ifadeyle bakıyordu. Müdürüm böyle böyle dedim öyle dememle bunların önünde azarlaması bir oldu hepsinin önünde özür diletip yolladı benimde normal olarak sinirden ve üzüntüden gözlerim doldu o şekilde gittim müdüre felan artistlik yapamazdım fakirim kendimi geçindirmem lazımdı o yuzden hic ses edemedim kızda o halimi görünce gözleri doldu ama hic gibimde olmadı o günden sonra bu yanıma geldi her şeyi anlattım böyle böyle seviyorum seni falan gibisinden o da zaten biliyodum dedi peki neden bu kadar şeyi bana çektirdin dedim ama nafile kız zalim oruspu çocuğu ne desem bi bahane buluyodu ondan sonrada hiç konuşmadım.

    Buda böyle gibtiri taktan bi anımdır.

    edit= Çaylağım h.o 10 gün yokum en az güle güle panpalar
    ···
   tümünü göster