/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +165 -18
    Hakli suku

    edit= altimdakilere helal etmiyorum huur cocuklari

    edit2= (bkz: türqçülük len mq)
    ···
    1. 1.
      +27 -1
      Erdoğanı hiç sevmem akplileride ama objektif olmak hayatta en çok önem verdiğim şeydir doğru söylüyorsun dostum araştırdım biraz onlarda solun çomarları
      ···
      1. 1.
        +2 -3
        Knk tayip yapmasa zevki cikmiyor yauw
        ···
      2. 2.
        +5 -1
        1 ulkemiz zaten rezil durumda. bunun icin geziye gerek yok, yaptiklari konusmalar, cocuksu ifadeler, gereksiz kaprisler, aldigi sacma sapan kararlar yetiyo da artiyor. bi sure once de zaten tekrar kume dustu.
        2 devlet dedigin siyasi parti zaten yakinlarina verdigi ihalelerle, yaptiklari soygunlarla ulkeyi kat kat zarara ugratiyor. uc bes ambulansin, otobusun lafi bile olmaz. papa bile tarifeli ucakla ucarken diyanet isleri baskanina verdikleri ucaklardan birini satar karsilarlar zarari. neticede senin onun vatandasin parasi ile oluyor bunlar.
        3 atalarimiz da yokluk icinde kurtulus savasina girerken senin gibi gevrek gevrek "zaten kazanamayiz, mermi harcayip devleti zarara sokmayalm" demedigi icin simdi sen o koltukta ossura ossura ahkam kesebiliyorsun.
        ···
      3. 3.
        -2
        La mal ülkenin uğradığı zararı söylesene sanki yurtdışı ihalelerine katılıyor amk malı istersen geçmişi bir araştır neler döndüğünü falan silah ihalelerinde nasıl komisyonlar döndüğünüde araştır sonrada gel ben sana anlatayım sırtımızda sağlam bir kambur vardı dogan gaz ihalesi al yada öde kimler nasıl anlaşıp neler yapıyordu gör ayrıca çok sevdiğin chp nin istanbulda neler yaptıklarını gördük biz senin gibi mallar anlamaz siz sadece ülkenizi mevcut hükumete bağlayıp yermeyi seversiniz senin tutumun belli zaten çizginde belli sana daha öncede yazmıştım şimdiden yazıyorum kodumun PKK sevicisi
        ···
      4. 4.
        +1
        kufur etmeyecegim. konu sudur kardesim, adamlar tvlerde kendi aralarinda ulkemizden bahsediyor ve tassak geciyolar. ulkemizin adi gecince politikacilar bakisip biyikaltindan guluyor. mesela sunu anlatiyolar;

        "turkiyede bakanin evinde polisler ayakkabi kutusunda su kadar para bulmus, sonra ne olmus biliyor musun?"
        "ne olmus?"
        "parayi bulan polisler tutuklanmis ahahaha"
        "ahahahaha"

        bunun gibi yuzlerce ornek verebiliriz ve boyle bi olaya her yerde gulunur. boyle olayin yasandigi devleti, siyasetciyi, insani akli basinda hicbir ulke ciddiye almaz. almasin da zaten.

        ayrica chpnin de anasini gibeyim akpartinin de anasini gibeyim senin de anani gibeyim

        ···
      5. 5.
        0
        Bak bende sana şunu söyleyeyim normal bir insanın evine öyle paldır küldür giremezsin girdin diyelim arama emrin olması lazım oda var diyelim bir bakanın evine yine öyle giremezsin var sanki girdin adamların milletvekilliği düştü bakanlık falan kalmadı ama haklarında hiçbiriyle yapılmadı sen şimdi hükümet engelliyor diyeceksin hükümet neden engellesinkı onların yargılanması hükümeti temize çıkarır git geçmişe bak ısmail ozdaglar davasına bak kaldıki başkannın yaveri bile işin içindeymiş düşün adam çıkıp evet ben şahidim başkan yolsuzluk yapmıştır diyebilirdi tamam yolsuzluk var elbette ama bu çokta büyük rakamlar değil emin ol Avrupada böyle şeyler olmuyor diyorsun ama oluyor merak etme sadece siyasi davalar ayyuka çıkarılmiyor bak sana küfür bile etmedim siyasileri sevmem ama yinede ülkem için bu muallaklere katlanmam gerekiyor sende bunu anla eceliyle sezer in birbirlerine anayasa kitapçığı firlattiginda bu ülke kapanın elinde kalıyordu ha bu arada batılı bir gazete dergi veya herhangi bir yayın organı Türkiye'de birini ovuyorsa emin ol onların istediği bir şeyi yapmıştır batı kimseye bedava ekmek vermez
        ···
      6. 6.
        0
        yine eksilik oldun cunku senin aciklaman "soyle olmus da bu buradan olmus da falan fisman da" diye uzayip gidiyor. buna hukukta "hayatin dogal akisina uyumsuz" derler. eger siyasiler kirliyse, yargilaninca temize cikmazlar. aksine hem suclari hem de onlara yardim edenler ortaya cikar. o yuzden yargilanmayi isteyecekler diye bi sart yok.

        sezerin ecevite anayasa attigi gunleri opup basiniza koyun. ben 40 yasinda adamim, siz o gunlerin takunu yiyin takunu. belki yuz sene sonra tekrar gelecegimiz seviyeler onlar. hadi abdullah gul cbaskaniyken birak anayasa atmayi, ufacik bi itirazda bulunsaydi tayyibe. uzatmiyorum devamina geciyorum.

        ulan falanca avrupa tvsinde, adamlarin kendi dilinde, kendi aralarinda yaptiklari programda "birini ovseler" ne olur "birini yerseler" ne olur? buradaki turkler kac kurusluk dil biliyo ki onu dinleyip etkilensin. adamlar kendi aralarinda tassak geciyolar iste. iki dakika aklini kullan, bi dusun. zottiristan ulkesinde bakanin evinde kasa kasa para buluyolar ve bunu bulan polisler tutuklaniyor, savcilar aciga aliniyor.

        ya sen bunu duydugunda "hmm dur bakalim izinsiz mi girmisler falan mi fisman mi" diye mi dusunursun yoksa vay amk bakanlari. adamlar memleketi ciftlige cevirmis mi dersin? ikinciyi dersin tabi. bana bos beles laflarla gelme bidaha kardes. harbiden saglam bi argumanin yoksa kalsin, biseyleri ispatlamak zorunda degilsin.
        ···
      7. diğerleri 4
    2. 2.
      +7 -2
      Helal et herkes görsün diye yazıyorum
      Büyükçekmecede yaşayan biri olarak ALBATROS PARKI bundan 2 sene once falan sürekli insanların gidip gezdiği ağaçlarla kaplı biryerdi sonra ne olduysa o çok ağaç seven gezici CHP nin belediyesi gelip buraları ilaçlamaya başladı agaçların üstü beyaz maddelerle kaplıydı birkaç ay sonra zaten ağaçlar çöktü sonrada araplara sattılar daha küçük belediyeye sahipken bunu yapan CHP yönetime geçse neler olur ve tabii gezi diye çıkanlar buna sessiz kaldı bu olay onların ağaç sevgisinden değil dış kuvvetlerin türkiyedeki kuklalıklarını yaptıklarını gösteriyo
      ···
    3. 3.
      +4 -3
      "Bazı medya kuruluşlarında yer aldığı gibi Büyükçekmece Albatros Parkı’nın imara açılması kesinlikle söz konusu değildir. 170 bin metrekarelik Albatros Parkı imara açılmadığı gibi bundan sonra da açılmayacaktır

      Söz konusu olan şey bu mülkün yapılaşma oranında yapılan değişikliktir. 516 ada 5 parselin yapılaşma koşulu yüzde 60 turizm , yüzde 40 ticaret-konut oranı değişikliği yapılmıştır. Yani haberlerde yazıldığı gibi yeşil alanının imara açılması söz konusu değildir.Bu parseller 1979 yılında Bakanlıkça tasdik edilmiş, imar planları ile Turizm Alanı ilan edilmiş ve plana emsal (inşaat Alanı) ve kat yüksekliği kısıtlaması getirilmemiştir. Bu alanda 1999 yılına kadar otel, motel, lokanta, çay bahçesi ve kamping alanı olarak hizmet veren belediyeye ait turizm tesisleri bulunmakta idi.2000 ve 2004 yıllarında onaylanan imar planlarında yine Turistik Tesis Alanı (Mimari Avan Proje) olarak korunmuştur.

      Beyinsiz botlar sizi hadi sg
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster