/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +10 -1
    Ulan gerizekalı herif, sen benim liberal zırvalarını okumadığımı nerden çıkartıyorsun? Stalinin gay ferresi ne alaka ona anlam verememekle birlikte 'bilim üretmek'' vurgusundan sonra beynimi yaktı cehaletin. Ama illa bilim ve sosyalizm kelimelerini yan yana koyucaksak Marksizm zaten başlı başına bilimsel bir ideolojidir. Bir de kendi aklınca Stalin üzerinden demagoji kasıcaktın ama sıçmışsın.
    ···
    1. 1.
      +5 -7
      al işte mecazı da anlamamış keriz cidden stalinin ferresinu ima ettiğimi sanmış. ulan eşşek herif, bana bilim diyince Marksizim diyorsun, sizin için bilim nedir çok ciddi soruyorum, ülkeyi Işid ile suçlamak,Pkk'ya yardım ve yataklık etmek,Ypg'yi devrimci bir örgüt görmek, gençleri devlet, okul düşmanı yapmak.ve gençlere bilim denilince akıllarına stalinin takunu mu getirmektir bilim? bana bir tane bilimsel çalışmanı göster. madem kendini o kadar çağdaş laik,iq seviyesi 180 olan biri sanıyorsan hadi anlat bakalım ne tür bir proje içersindesin...

      ve şimdi dalyannan kalkıp şunu diyecek "her solcu bilim ile uğraşmaz fakat solculuk bir bilim işidirsadshfag"
      ···
    2. 2.
      +7 -5
      Olum AKPlimisin sen ne bu gerizekalılık? PKK ve YPG gibi Kürt ulusalcısı, emperyalist devletlerin züt yalayıcısı olmuş örgütleri komünist olarak görmüyoruz. Ayrıca zaten kendileri de 90 kongrelerinde marksist-leninist ideolojiden çıktıklarını açık açık söylediler. Apoculuk diye gibimsonik, Kürt milliyetçisi bir ideoloji içindeler şuan kendi çıkardıkları.
      Marksizmin diğer anlamı bilimsel sosyalizmdir, şimdi sana burda diyalektik materyalizmi anlatmaya kalksam beynin yanıcak o yüzden hiç girmiyorum aç kitap oku. Senin bilim mantığını gibeyim ben, her solcu bilim adamı falan olmak zorunda senin o küçük kokuşmuş beynine göre. Bilim diyince aklına hemen filmlerde gördüğün laboratuvar, deney materyalleri, elementler, periyodik cetvel falan geldi dimi lan? dıbına kodumun aktrolü seni.
      ···
    3. 3.
      +1 -1
      ulan geziparkında halay çekerek devrim yaptığını sanan aptalsın, polis düşmanı hınzır.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster