/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +4
    DENEY A

    Kültürlü su örneği steril su içeren kaptan alınmıştır ve kaba sinek düşmüştür (Sinek Batırılmamıştır). Kültür deneyi için kaptan alınan suda E Coli tipi Patojenik (mikrop üreten) bakteriyel çoğalma görülmüştür.

    KAP 1- Kültürlü su örneği aynı kaynak kabından alınmıştır. Bu sefer sinek suya tamamen batırılmıştır. Kap 2'de görülen bakteriyel çoğalmanın tamamen kaybolduğu açıkça görülüyor. Kap 1'de çoğalan yeni bakteri Actinomyces (Aktinomiçes) olarak bilinir ve faydalı antibiyotikler bundan elde edilebilir. Bunun Kap 2'de bulunan bakteriyel çoğalmayı nasıl engellediği açıkça görülüyor.

    DENEY B

    Deney "A'nın aynısıdır fakat bu sefer başka bir sinek ile yapılmıştır.

    KAP 2- Kültürlü su örneği steril su içeren kaptan alınmıştır ve kaba sinek düşmüştür (Sinek Batırılmamıştır). Kültür deneyi için kaptan alınan suda Coynebacterium [Dephtheroid (Difteri Basili) tipi Patojenik (mikrop üreten)] bakteriyel çoğalma görülmüştür. 

    KAP 1- Kültürlü su örneği aynı kaynak kabından alınmıştır. Bu sefer sinek suya tamamen batırılmıştır. Kap 2'de görülen bakteriyel çoğalmanın tamamen kaybolduğu açıkça görülüyor. Kap 1'de çoğalan yeni bakteri Actinomyces (Aktinomiçes) olarak bilinir ve faydalı antibiyotikler (%70'den fazla) bundan elde edilebilir. Bunun Kap 2'de bulunan bakteriyel çoğalmayı nasıl engellediği açıkça görülüyor.

    DENEY C

    Daha önceki deneylerin aynısıdır fakat farklı bir sinek ile yapılmıştır.

    KAP 2- Kültürlü su örneği steril su içeren kaptan alınmıştır ve kaba sinek düşmüştür (Sinek Batırılmamıştır). Kültür deneyi için kaptan alınan suda Staphylococcus sp. [(Stafilolok Tipi) Patojenik (mikrop üreten)] bakteriyel çoğalma görülmüştür. 

    KAP 1- Kültürlü su örneği aynı kaynak kabından alınmıştır. Bu sefer sinek suya tamamen batırılmıştır. Kap 2'de görülen bakteriyel çoğalmanın tamamen kaybolduğu açıkça görülüyor. Kap 1'de çoğalan yeni bakteri Actinomyces (Aktinomiçes) olarak bilinir ve faydalı antibiyotikler bundan elde edilebilir. Bunun Kap 2'de bulunan bakteriyel
    ···
    1. 1.
      +1
      Kardeş bilimsel bir gerçek sineğin kanatlarını araştırabilirsin
      ···
    2. 2.
      +1
      Kaynak zütüm yazsaydın aw
      ···
    3. 3.
      0
      Sence mantikli mi aq
      ···
    4. 4.
      0
      Kaynak verin şöyle şeyler yazınca kaynak, her gördüğümüz yazıya inanalım mı amk
      ···
    5. 5.
      0
      http://mobile.the-scienti...nsect-wing-kills-bacteria
      ···
    6. 6.
      0
      Adam düz ferre çekmiş alayınız
      ···
    7. 7.
      0
      Sen kaynak vermesen amq cahili.Bu hadislerin gercel olup olmadigina dair. Kaynak istemesini biliyorsun.
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster