/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 526.
    +2
    tam 1 bucuk sene gorevime devam ettim. lenin beni seviyordu. artik hem danismani hem ozel kalemiydim. bigun lenine bi sureligine memleketim viyanaya gitmem gerektigini soyledim. bensiz isleri zorlasacagini soylesede danışmak icin stalin ve diger generalleri oldugunu , tercuman olarakta dünyanın her yerinden gelen komunist yoldaslarin benim isimi yapabilecegini soyledim. yine izin vermemisti.ona ailemle gorusup geri döneceğimi soyledigimde iyi bi arkadasi olduğumdan beni uzmemek icin gonderdi.ve sanirim bana güveniyordu .ama malesef viyanaya gittikten sonra bidaha donmeyerek güvenini boşa cikarmistim
    ···
    1. 1.
      0
      Hikayeyi tek soluk okudum.
      Dünyalı filminden ilham almışsın ve bu tür bir başlığı sen açmadan ben açacaktım. Karakterin Mustafa Kemal Atatürk ile kurtuluş savaşı mücadelesini Hitler ile birlikte Yahudileri sabun yapışını buda diğer ölümsüz kız ve muzonun birlikte diğer kötü adama karşı savaşını okuma hayali bile beni heyecanlandırıyor.
      Umarım farkedilir be hakettiğin ilgiye ve saygıya sahip olup hikayeyi daha özenli ve şevkle yazarsın.
      Devam !!!1!1!!!11!
      ···
      1. 1.
        0
        kurtulus savasi ve 2. dunya savasini zaten düşünüyordum. tafsiylerin ve okudugun icin tesskurler. eger sende olumsuzluk formatinda bi hikaye yazmak istersen seni desteklerim. ozenti ve emek hirsizi demem panpa. arkandayim!
        ···
   tümünü göster