/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +1 -1
    SEX KÖLELiĞi (CARiYELER) FUHUŞ (MENFAAT EDiNMEK iÇiN SEX)

    Cariyeler cinsel ilişkilerde kullanılır ve nikahlanma yoktur...

    Cariyeler evin gündelik her türlü işlerinde kullanılırlar...

    Cariyelerinden bıkanlar bir mal gibi esir pazarina zütürüp satarlar veya baska bir cariye ile degiş tokuş ederler...

    Cariyelerini isterlerse  başkalarina hediye ederler...
    Cariyeler eve gelen misafirlere cinsel ilişkiye girebilmeleri icin ikram edilirler...
     

    Aşagida ki ayette cariyelerini istedigin zaman cinsel ilişkide kullanılabilecegin yazmaktadır. Ayni anda kaç tane cariye ile birlikte olacağına dair de  bir kısıtlama yoktur.

    AHZAB..52 - Bundan başka kadınlar sana helâl olmaz. Bunları başka eşlerle değiştirmek de olmaz. isterse güzellikleri hoşuna gitsin. Ancak sahip olduğun cariyen başka. Allah her şeye gözcü bulunuyor.
    NUR SURESi..33- Evlenemiyenler (malî imkânı buna elvermiyenler) Allah kendilerini fazl-u kereminden zengin kılıncaya kadar iffetli kalmaya çalışsınlar. Sahip olduğunuz köle ve cariyelerinizden belli bir para ِdemek suretiyle azâd edilmesi hakkında yazılı bir anlaşma yapmak isteyenlerle —onlarda iyi bir durum biliyorsanız— yazılı anlaşma yapın. Allah'ın size verdiği maldan onlara verin. Dünya hayatının geçici menfaatini elde etmek için cariyelerinizi iffetli kalmayı arzu edip duruyorlarsa fuhşa sakın zorlamayın.   Kim onları (bu hususta) zorlarsa, elbette Allah onların zorlamasından sonra (o cariyeleri) çok bağışlayan ve

    (haklarında) çok merhamet edendir.
     
    Allah"fuhuşa sakın zorlamayın. " Ifadesiyle sex köleleri cariyelerle fuhuşu serbest birakmakta olduğunu görüyoruz.Bu cümleden anlaşılan fuhuş yapılabilir ama fuhuşa zorlamayındır. Bununla birlikte zorlayıp cariye işini iyice sulandıranlara ,,Allah nazikce "yapmazsaniz iyi olur" diyor... Fuhusa zorlama ve fuhus var...
    Fuhuş derken "cariyelerinizi başkalarina peşkeş çekmeyin" denilmekte yoksa sahibinin cariyesi ile zaten sorgusuz sualsiz cinsel iliski serbestligi var.
    ···
   tümünü göster