/i/İnanç

İnanç
  1. 51.
    +2 -1
    SÜBYANCILIK(KÜÇÜK ÇOCUKLARLA SEX)

    Kuranda sùbyanciligin oldugunu iki ayetle kanitlamaktayiz... Talak 4. ve Nisa 23. ayetler...

    Nisa Suresi.. ayet.23 - Size şunlarla evlenmek haram kılındı: Analarınız, kızlarınız, kız kardeşleriniz, halalarınız, teyzeleriniz, erkek kardeş kızları, kız kardeş kızları, sizi emziren süt anneleriniz, süt kız kardeşleriniz, karılarınızın anneleri, kendileriyle zifafa girdiğiniz karılarınızdan olup evlerinizde bulunan üvey kızlarınız,
    -anneleri ile zifafa girmemişseniz onlarla evlenmenizde size bir günah yoktur-
    öz oğullarınızın karıları, iki kız kardeşi (nikah altında) bir araya getirmeniz. Ancak geçenler (önceden yapılan bu tür evlilikler) başka.10 Şüphesiz Allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir.
     
    Dolayisi ile anasına bakıp serbetsce üvey kızı ile cinsel ilişkiye girilmesinde sakınca olmadigını vurgulayan bir ayettir.

    Sübyancılığın (çocuklarla sex) önünü açan diger ayet ise Talak 4. ayettir.
     

    TALAK suresi ..ayet..4 - Kadınlarınız içinden âdetten kesilmiş olanlarla, henüz âdetini görmemiş bulunanlardan eğer şüphe ederseniz (iddetlerinin nasıl olacağında tereddüt ederseniz), onların bekleme süresi üç aydır.
    Gebe olanların bekleme süresi ise, yüklerini bırakmaları, doğum yapmalarıdır. Kim Allah'tan korkarsa, Allah ona işinde bir kolaylık verir.
     

    Boşanmanın esaslarının anlatıldığı bu ayet hayli ilginç bir detay içeriyor. ‘Henüz adet görmeyen’ kadınlardan ‘nasıl boşanılacağı’ anlatılıyor. Doğal olarak buradan şu sonuç çıkarılıyor; daha ergenliğe girmemiş kızlarla evlenilebilir ve hatta boşanılabilir! Esasen pid0fili diye tabir edilen bu durumda pek şaşılacak bir şey yok, zaten yüzyıllardır islam'ın egemen olduğu ülkelerde yaşanan bir uygulama. Kurandaki karşılığı da bu ayette kendini göstermiş.

    Kuranı cahil cühela uçkur düşkünleri yazmıstır.Öyle olmasa,,,

    Yaratan bir gücün bedevinin cinsel sapıklıklarının Önlerini açıp azdırmak için yanıp tutuşduğunu düşünmek  akıla mantığa sıgmaz.

    Böyle insanın köle olmasını  savunan bir kitabı Allah gönderdi diyebilirmiyiz?

    Köleciliği savunan bir Kitaba Allahın kitabı demek Allaha hakaret değimlidir? Yarattıklarının birbirini öldürmesinden nasıl bir keyf almaktadırki Allah sürekli savaş ve öldürme istemektedir.

    Böyle bir Allah olabilirmi? Yada Allah böyle savaş kitabı göndermiş olabilirmi?
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster