/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 76.
    +2
    Beyler çok güzel DM ler aldım öncelikle teşekkür ederim. Tabi ki herkese elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım.

    Biraz daha açıklayıcı olmamı istemişsiniz şöyle anlatayım sizlere. Aileden gelen bi zenginlik var hem anne tarafı hem baba tarafı. Arsalar evler bodrumda bir yazlık villa ufak bir yatımız var. gelmek isteyenleri de seve seve ağırlarım beyler. Ama konumuz bunlar değil.

    Konumuz insanların sahteliği. bir kaç örnek vereyim size. geçen hafta bir arkadaşımın arkadaşının doğum günüydü. çocukla çok bi samimiyetim yok. merhaba merhaba o kadar. Çocuğa iphone 7 aldım. mutlu oldu. ertesi gün arıyor beni kral naber nasılsın yarın görüşelim mi işin var mı. bir günde ne değişti amk.
    bir arkadaşıma playstation aldım o da öyle oldu birine cs:go da çok istediği bi bıçak vardı ondan aldım o da öyle. hatta hatta babamdan rica ettim eski kız arkadaşıma mini cooper aldım. gerizekalı diyenler olacak aranızda ama çok sevdim beyler. sonra ayrıldık bunla arabayı geri vermek istedi. kalsın sende dedim. gözümüz gönlümüz tok çok şükür. insanlara neler neler aldıgımı bilemezsiniz.
    Sonra anladım ki beyler insanlara bişeyler alarak insanları mutlu edemiyorum aslında. herkes sizi kullanmaya çalışıyor.
    burda parayla saadet olmaz mavalı okumayacağım size merak etmeyin. para gerçekten önemli bir ihtiyaç ama asıl mutluluk ne biliyor musunuz beyler.
    Bugün starbucksta oturuyordum yanıma dilenci bi çocuk geldi çocuğa çıkarıp 200tl verdim. çocuğun gözleri doldu ve bana sarıldı. ne hayaller kurdu neler düşündü acaba. benim için az değeri olan bir kağıt parçasının o çocuğun hayalleri olması ne kadar acı değil mi.
    çocuk yanımdan gittikten sonra hüngür hüngür yarım saat ağladım.
    işte gerçek mutluluk budur sahte olmamasıdır duyguların.
    benim konumumda olursanız ne sırtınızı yaslayabileceğiniz bir arkadaşınız ne de tüm kalbinizle seveceğiniz bir hayat arkadaşınız olur.
    ···
    1. 1.
      +1
      Kanka madem trol değilsin geçen gün sahurdan sonra uyuyamadım dışarı çıktım dolaştım felan park da uyuyanlar mı dersin bulduğu köşeye sığınanlar mı dersin çık bi gün onları doyur amk giydir
      ···
   tümünü göster