/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 301.
    +21
    ________________________________________________________________________________________________________________
    Neyse beyler dediğim gibi bu parayla günü kapatmış sayılırdım, daha fazla çalışmama gerek yoktu eve gidip butün gün yatağımda uzanıp youtubeda illüminati ifşa videoları izleyebilir veya inciye girip provakatif başlıklar açarak ortalığı birbirine katabiilirdim ama yapmadım.

    Sürdüm taksiyi durağa yolda en az 3-5 müşteriye rast geldim hepside el kaldırıp taksiyi durdurmak istediler lakin onları elimin tersiyle gah gibtirgit dermişçesine iteledim. Ama aralarında çok ciksi bir hatunda vardı bu 3-5 müşterinin içerisinde, onuda elimin tersiyle itmiştim. Ancak daha sonradan çok büyük bir veli nimeti tersleyip günaha düştüğümü anladım, eee nede olsa para insanın gözünü döndürüyor.

    Böyle böyle derken durağa vardım 3 numaralı dubayı necoya çektirtip arabamı oraya soktum, arabayı istop edip oscar ödülü almaya gelen artistlerin limuzinden inişlerini taklit ederek araçtan indim ve ilk defa oscar ödülü almış leonardo di caprio gibi heyecanla durağın kapısından içeri adımımı attım.

    Her zamanki yaptığım gibi herkesi Reisi Cumhurumuz gibi selamlayıp hemen çay ocağının başına vardım. Ben, durak kahyası Nallıhan dayı ve şoförlüğünü yaptığım taksi plakasının sahibi namı diğer Sebo için 3 tane çay kapıp nerede olduklarına baktım, içerde olmadıklarını fark edince kıvrak zekamla hemn dışarıda olduklarını tahmin ederek çaylarla birlik dışarıya çıktım.

    Dışarıdaki çardakta ikisi sohbet ediyorlardı yanlarına ufak ufak adımlarla yürümeye başladım...

    Onlara anlatacak güzel olaylar yaşamıştım o gün... Anlatmak için sabırsızlanıyordum
    ···
   tümünü göster