/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +249 -9
    Ben Gia. gayri intihari adam

    Birazdan okuyacaklarınızın gerçek veya kurgu olup olmadığı hakkında bir şey söylemeyeceğim. Bunu kendiniz anlayacaksınız.

    Devam etmem için sadece iki okuyucu kâfidir. Okuduğunuzu "Rez Gia" yazarak belirtebilirsiniz.

    Her şey ergenliğe yeni girdiğim yıllarda başlamıştı. Okulla aramı tamamen koparmıştım. Babam da beni sanayiye çırak olarak vermişti. Arkadaşlarım okul yolunda,ben sanayide radyatör tamir ediyordum.
    Babam tam bir gaddardı. Babam olmasa ana avrat söveceğim o derece. Geçen ustamla konuşurken yakaladım. Bana sert davranmasını, dövmenin vurmanın serbest olduğunu söylüyordu. O günden sonra ustam iyice üstüme gelmeye başladı. O kadar yoruluyordum ki eve geldiğimde banyo yapmaya hâlim kalmıyordu. Babam zorla banyoya sokuyordu, vücudumdaki yağ izlerini temizlemeyemeden çıkıyordum. Döve döve tekrar sokuyordu. Okulu özlemeye başlamıştım. Tek bir avantajım vardı. O da babam paramı bana veriyordu ama kendi cebinden hiç vermiyordu. "Çalışırsan, kıyafetini şununu bununu alırsın, yoksa ben sana beş kuruş para vermem." Diyordu. Annem itiraz ediyordu. Bu yaşta çocuk parasını nasıl kontrol etsin bugün hepsini harcar yarın aç kalır sen de vermezsin diyordu ama babam diretiyordu. Hayat zor. Alışsın. Bu yaştan hatasının bedelini ödemeye başlasın diyordu.
    ···
   tümünü göster