/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +20 -1
    Bir zamanlar bu ağacın altında bir çoban yatmıştı ve adı deli çoban olmuştu. O da senin gibi bir rüya gördüğünü söyleyip anlatmıştı. Bu ağacın altında birinin öldürülüp kanının akıtıldığını görmüş. O günden beride bu ağacın yakınına dahi gitmemiş. Bu adamın hikayesini dinledikten sonra şehirde tanıdığım Bursada oturan Erzurumlu adı Gölge hatun olarak bilinen bir akrabamı aradım. Ve çobanın bana anlattıklarını aynı şekilde ona anlatıp ağaç hakkında bana bilgi vermesini istedim. Haliyle oda beni kırmayıp astral seyahat diye tabir edilen yöntemle o ağacın dibine baktı ve telefon konuşmamızda şunları söyledi.

    Orada uzun zaman önce 17 yaşındaki bir erkek çocuk kurban edilmiş. 40 santim aşşağıda bir sandık görüyorum fakat, başında 3 tane ifrit bekliyor. Onlar sıradan cinler ve cin kabilesi değil. Kıyametin habercisi deccalin nöbetçileri onlar dedi ve devam etti.
    O hazineyi oradan almak imkansız o boş gördüğün ova komple ifritlerin köyü. O ağacın altından kesinlikle hepiniz uzaklaşmalısınız hemde hemen dedi. O gün bugündür kimse o ağacın yanına yaklaşamaz yaklaşanda ya ölüüür ya kaybolur.
    ···
    1. 1.
      0
      Yazzz ulenn yazzz
      ···
    2. 2.
      0
      Devaaammm
      ···
    3. 3.
      0
      Yazıyorum arkadaşlar.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster