/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +2
    Üst not: Kesinlikle kurgu değildir ve prim amaçlı güdülmüyor. Sözlük dışında birisine anlatsam şekilden şekle gireceğim için içimi sadece buraya dökebiliyorum. Şuku falan istemiyorum, okuyucu olsun benim de hevesim kırılmasın. Anlatayım, rahatlayayım istiyorum amk.

    Bol bol göz yaşları, salya sümük ağlamalar. Tabi peder yine soğukkanlı. Herkes ölecek dıbına, çivi mi çakacaz lan dünyaya tarzı takılıyor. Ulan dedim peder gibi ananın dıbına koyayım, içimden bol bol içmeli sıçmalı pozisyonlu kurgulu kurgusuz fantezi yapıyorum.

    Zaten pederin sülalesini pek sevmem, gavat binler. Ne taksa yattık, kalktık falan. Oldu sabah, valide zaten depresyon, panik atak. Anasını gibeyim kadın ufacık şeyde heycanlanıyor, kalpten gidecek diye korkuyorum. Bir makine var, adını unuttum. O makineyle yatıp kalkıyor.

    Valide kalktı, kahvaltıyı hazırladı. Çay may derken çatalı domatese batırdım, tam ağzıma atıcam... Pat valide yine hüngür hüngür ağlıyor, be kadın. Anam, canım anam. Yeter dıbına, benimde moralimi bozuyorsun. Her neyse, valide böyle git gün gel gün, çuvallar güne sığmaz bilirsiniz. Üç beş günde bir hastaneye gitti. iğneler, haplar, tedaviler. Belki geçer, belki geçmez.

    Yok, tedavinin ne ota ne taka faydası var, grip olsan belki iyileşirsin anasını gibeyim.
    ···
   tümünü göster