/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +2
    Her neyse, akşam olmak üzereydi. Ben yukarıda, odamda takılıyorum. iş saati gelecek, akşam 8 ve gece 2 arası çalışıyorum. Saat oldu 6 amk. Duş aldım, üstümü giyip kendimi hemen dışarı attım, az biraz takıldım adalar, cafe yaptım. Camp fire içtim, soğuk şöyle ohhh. Ananı gibeyim arada sırada yine içerim.

    Zaman yine geçti, res penso yine mesai. Baba çalışıyor, affetmez. Hakkımla kazandım paramı yine, mesai bitti. Gece oldu moruk, eve doğru gidiyorum. Ev zaten 10 dakikalık yer, ev barlar sokağına yakın. Girdim apartmana, çelik kapının önündeyim. Daire kapısının önü, kırmızı adidas var. Superstar var ya ondan, ne lan bu amk dedim. Kadın zaten topuklu giyiyor, Allah Allah olayları falan. Açtım kapıyı, önce duşa girdim. Sporcu atleti, shortu giydim.

    Res penso panpanız yine jilet gibi moruk, geçtim odama. Ayakları uzattım moruk, kitap okuyorum. Ara ara yan odadan sesler geliyor, dedim ya size üstte 2 oda var diye. Heh işte diğer odadan, odalar yan yana. Kafam karıştı, herhalde Selen hanımın misafiri ya da akrabası falan diye düşündüm. Ama kuşkulandım amk. Böyle takır tukur sesler geliyor, sanki hırsız var.
    ···
   tümünü göster