/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +16 -1
    Boynunda ki tülbenti görünce bana bir güvence gelmişti. “Lan benim astsubay Recep” dedim. Ulan benim gibi biri nasıl böyle bir hata yapmıştı daha ne olduğunu bilmediğim kişiyi kendi askerimiz sanıp kendimi ifşalamıştım. Bu lafı söyledikten sonra kafamda bin bir türlü düşünce geçti hemen orada ölebilirdim fakat ne olacağını hiç bilmiyordum. Bir anda karşımda ki adamın şivesi değişti “hoşgeldiniz komutanım” dedi. “Hoşbulduk aslanım” dedim. “Ne yapıyoruz komutanım” dedi. Karşımda ki 5-6 yıllık subaya bakarak “oğlum sen buradasın ben yeni geldim sen söyle ne yapacağız.” Karşımda ki subay düşündü ve “Komutanım bu gece teröristlere 12 kişi katılacak bakın benim düşüncem şu şekilde bu gece 12 kişiyi alırken 1 adamı düşürüp onların yerine seni koyacağız fakat bu film gibi bir şey olacak eğer sizinde kafanıza yatarsa bu plana ne diyorsunuz” dedi. “Oglum çok zor fakat başka bir çaremiz yok” dedim. Subay bana baktı ve “komutanım siz burada bekleyin bir şekilde saklanın ben akşam çıkacağımız vakit sizi buradan bir şekilde alırım” dedi. Ulan resmen film gibi bir plandı fakat bu plan başarılı olursa büyük bir sızma başarılı olacaktı neyse subaya baktım ve “oğlum ben nerede saklanacağım” dedim. “Komutanım şu kayalıkların üst tarafına gidin oraya kimse gelmez, uğramaz asker helikopterleri tarafından çok net görünür siz görevdesiniz bir sıkıntı olmaz” dedi. “Tamam oğlum” dedim ve yavaş adımlarla kayalıklara basarak yukarıya doğru tırmanmaya başladım.
    Yukarıya doğru çıktım ve yüz üstü pozisyonda yere çömeldim bir diğer subay olan Hasan astsubaya el işaretiyle “tamam” yaptım ve o da yavaşça mağaraya doğru yürümeye başladı.
    Hasan astsubaydan bahsedeyim: 5-6 yıllık asker, aslen ağrılıydı ve Kürttü fakat Vatanı için canını verebilirdi. Yaklaşık 4 aydır teröristlerle aynı mağarada yaşıyordu ve çok sağlam bir ajandı. Onun için bunları söyleyebilirim.
    Neyse o gece saat 12 gibi saklandığım yerlerde tekrar bir hareketlilik oldu.
    ···
    1. 1.
      +1
      Ulan amina kodugum subay astsubaya nasil komutsnim der haa gibik bebee
      ···
    2. 2.
      0
      Biri şu niyazi panpaya emir komuta zincirini anlatsın amk.Bi de rütbelerin ne olduğunu.
      ···
   tümünü göster