1. 126.
    +17 -8
    sözlüğün kurucularını görünce gülmekten yarıldım puhahhaah. balgam reis, toxikore, emvazi gibi ne kadar liseli çomar varsa ortak olarak kurmuşlar.

    mod kadrosunu bunlar oluşturduktan sonra istiyorsa o sözlüğe dostoyevski gibi yazarlar gelsin o sözlükten hiçbir gibim olmaz.

    bide millet sanki bunların deve sidiği kokan sözlüğüne çok meraklıymış gibi üye alımlarını belli saatlerde açıyorlarmış. puahahahah kendilerini eski inci sözlük ile eşdeğer olarak görüyorlar galiba dıbına koduğumun beyinsizleri.
    ···
    1. 1.
      +3 -3
      Her şeye adımı yazıp durma ben sözlük falan açmadım.

      (bkz: jean valjean)
      HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
      ···
    2. 2.
      +4
      seni emvazi çomarı seni :D istihbarat sağlam boşuna kıvırma ;) kanıtları silmişsin ama sen merak etme mutlaka birisi seni satar sende toxikore çomarı gibi yannanı köküne kadar yersin.

      he sözlüğün önde gelen çomarları balgam reis ve toxikore kankilerin sözlük kuracak ve sende çomarların şahı olarak bu işin içinde olmayacaksın ha puhahah kim inanır buna lan ışidci puşt.

      ayrıca sözlüğe giriş yapar yapmaz kirve sözlük başlığını incelemen bile senin oranın gibbaşlarından olduğunun göstergesidir.

      siz devam edin inciden yazar çalmaya çalışmaya hepinizi tespit edip tek tek ananızı gibiyorlar. seninde ananı gibecekler. incideki yazarlara mesaj atıp kirve sözlüğü tanıtın diye girdiğin entryi burayada gir mertsen ve cesursan korkak it.
      ···
      1. 1.
        +1
        Yazdıklarına dair kanıtın varsa paylaş yoksa çıktığın yere kadar yolun var (:
        ···
      2. 2.
        +1
        korkudan silmişsin işte puhahaha bide allahtan başka kimseden korkmayız der sizin gibiler AS.dS:AdA korkak it ;)
        ···
      3. 3.
        +1
        Tamam işte o sildiğim şeyleri at hadi. Sildiğimi biliyorsun ya madem hadi paylaş görelim.
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster